SLAVNI TROJAC

Ne zna se čiji je stajling bolji: Poznate holivudske plavuše modno zablistale

29.07.2024 u 12:38

  • +10

Holivudske plavuše na San Diego Comic-Conu

Izvor: Profimedia / Autor: DAVE STARBUCK / IMAGO STOCK&PEOPLE /CARLA VAN WAGONER / IMAGO STOCK&PEOPLE / ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jedna od najvećih stripovskih konvencija na svijetu, San Diego Comic-Con, i ovo izdanje donosi brojne uzbudljive novitete, a u prvim danima ovog događanja posebnu pozornost osigurale su poznate holivudske plavuše

Na novom izdanju Comic-Cona u San Diegu, Marvel Comics predstavio je nove naslove koji stižu u svjetska kina, u sklopu svoje pete kinematografske faze.

Film 'Thunderbolts' nadolazeći je film o superherojima iz Marvelove radionice, a uz Harrisona Forda njegova glavna zvijezda je britanska glumica Florence Pugh.

Zvijezda 'Dine' u haljini koja nikada ne izlazi iz mode

Ova holivudska plavuša na novom izdanju Comic-Cona ukrala je pozornost u neupitnom modnom klasiku - maloj crnoj haljini - sa efektnim detaljem na boku.

Riječ je o kreaciji iz nadolazeće kolekcije proslavljenog gruzijskog dizajnera Davida Kome, a njezin sjajni detalj podebljan tkaninom u službi šlepa naglasila je metalik čizmama u špic, s efektom krokodilske kože.

Vanessa Kirby u kreaciji Hervéa Légera

Kako je najavio Marvel, iduće godine stiže i nova verzija filmske franšize 'Fantastična četvorka' s potpuno novom glumačkom postavom koja uključuje glumicu Vanessu Kirby u ulozi Susan Storm.

Zvijezda Netflixove serije 'Kruna' također se pojavila na novom izdanju Comic-Cona u San Diegu, pritom dominirajući u kombinaciji crnog bodija s dubokim dekolteom i pripijene crvene suknje od vinila.

Za njezino izdanje pobrinula se poznata holivudska stilistica Karla Welch, a spomenuta kombinacija dio je nadolazeće kolekcije Hervéa Légera - čuvenog francuskog dizajnera najpoznatijeg po bodycon haljinama.

Rebecca Romijn u statement topu

Ništa manje zanimljivije izdanje na Comic-Conu nije imala ni Rebecca Romijn. Danas 51- godišnja glumica, koju najviše pamtimo po ulozi mutantice Raven Darkholme/Mystique u filmskoj franšizi 'X-Men', na novom izdanju Comic-Cona predstavila je nadolazeću, treću sezonu serije ‘Star Trek: Strange New Worlds’.

Navedeno je učinila u efektnom izdanju čiji je glavni protagonist postao crni top statement izgleda s potpisom popularnog američkog brenda Cult Gaia.