KRALJICA STILA

Ne znamo što je bolje - haljina ili sandale: Nikolina Ristović ponovno potvrdila da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica

13.06.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Nikolina Ristović godinama unazad slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a čini se da tron tako skoro ne namjerava napustiti. Sve što odjene uvijek izgleda savršeno usklađeno i dozirano, a čak i kada na sebe nabaci prvo što ugleda u ormaru uvijek, ali baš uvijek odradi vrhunski zadatak, pa za nju slobodno možemo reći da nikad nije modno podbacila. Lijepa voditeljica ponovno nas je oduševila besprijekornim stajlingom, ostavivši nas u nedoumici što je bolje - haljina ili sandale?

Atraktivna voditeljica Nikolina Ristović, koja posljednjih godina sa suprugom Vidojem Ristovićem i kćerkicom Unom Sofijom živi u Beogradu, ljubav prema televiziji je zamijenila obiteljskim životom. Otkako se po drugi put ostvarila u ulozi majke, Nikolina najviše vremena provodi s malenom Unom za koju priznaje da je ovladala njihovim obiteljskim domom.

Iako zbog praktičnih razloga u posljednje vrijeme najčešče nosi tenisice i trenirke, kako nam je jednom prilikom priznala, to ne znači da je lijepa voditeljica u potpunosti odbacila visoke pete i ženstvene haljine.

'Uglavnom se odijevam praktično i u skladu s obavezama. Ako imam neku obavezu gdje ću biti viđena i moram izgledati donekle reprezentativno onda kombiniram odjeću prema nekom svom osjećaju i guštu, ali većinu vremena sam u nekoj sportskoj varijanti koja mi je najpraktičnija za šetnju djece i pasa', rekla je ranije za tportal lijepa voditeljica koja ne skriva da su joj cipele najveći fetiš.

View this post on Instagram

Girls night out...

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Lijepa Zagrepčanka podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu niz fotografija snimljenih ispred Jugoslavenske kinoteke na kojima pozira sa svojom mezimicom, a mi nismo mogli ne uočiti senzacionalnu haljinu i otkačene sandale koje bismo rado iskopirali.

Nikolina je odabrala prekrasnu ružičastu haljinu 'A' kroja s jednim rukavom koja se u struku veže u mašnu i po tko zna koji put dokazala da žena itekako može biti seksi kada je zakopčana do grla. Cjelokupan stajling voditeljica je začinila efektnim bijelim natikačama na petu s otvorenim prstima s detaljem perja koje ove sezone krasi obuću brojnih dizajnerskih, ali i high street brendova, od Prade, Dries Van Notena, Valentina i Malone Soliersa do Zare.

'Kada vidim cipele koje mi se dopadnu, najčešće je to ljubav na prvi pogled isvašta sam u stanju učiniti da dođem do željenog para cipela. Na cipele znam biti potpuno neimuna i imam neke komade za koje mislim da će komotno moći naslijediti moja kćer i to bez stida', priznaje Nikolina.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX