FATALNA ŽENA

Nećete vjerovati kakva je zavodnica Julia Roberts

26.05.2013 u 08:39

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih glumica Hollywooda, svojim ulogama osvojila je brojna priznanja, na račun ljepote i izgleda dobivala brojne pohvale, ali i osvajala muškarce gdje god se pojavila. Julia Roberts, čiji osmijeh rijetko tko može zaboraviti, u mlađim danima bila je prilično nemirna duha

Kada je Julia Roberts imala svega 19 godina, bila je u vezi sa 16 godina starijim Liamom Neesonom, a živjeli su u njegovoj kući u Veniceu, nedaleko od Los Angelesa. Veza je potrajala sve do trenutka kada je Julia 1988. dobila ulogu u filmu 'Steel Magnolias' na čijem setu je upoznala Dylana McDermotta te se odmah zaljubila, no ne zadugo. Ljubav je trajala sve do njezina novog filma 'Flatliners' gdje se 1990. ponovo zaljubila, ovoga puta u Kiefera Sutherlanda zbog kojega je ostavila Dylana.

'Zajedno radimo i zaljubljeni smo jedno u drugo. To je život, više ne možete ni tražiti', tada je izjavila Julia. Par se ubrzo i zaručio, a Juliji je čak bila priređena i velika zabava povodom zaruka. Nekoliko dana prije vjenčanja koje se trebalo održati u lipnju 1991. godine, Julia je odustala od svega i otkazala vjenčanje. Međutim, taj prekid sirotom Kieferu bio je još bolniji kada je Julia viđena u društvu glumca Jasona Patrica koji joj je nedugo nakon toga postao novi dečko.

Iako je sam početak njihove veze izazvao začuđene poglede, Jason i Julia su na kraju bili jako zaljubljen par te su uživali u svojoj vezi. U jednome trenutku čak su imali i slične frizure – dugu, raspuštenu kovrčavu kosu! Međutim, nakon samo godinu dana veze Jason i Julia su prekinuli, a lijepa glumica se na određeno vrijeme povukla iz glumačkog svijeta.

Godinu dana Julia je mirovala, i tada u dobi od 25 godina ponovno privukla pažnju na sebe svojim novim odabranikom. Ovoga puta radilo se o country pjevaču Lyleu Lovettu kojega je upoznala na snimanju 'The Playera'. U to vrijeme Lyle je bi u vezi s Verom koja se žarko nadala upoznati tada već slavnu Juliju, međutim, uskoro joj je to prisjelo kada joj je Julija otela dečka.

Turbulentna veza čak je završila i brakom pa su se Lyle i Julia tijekom snimanja filma 'The Pelican Brief' čak i vjenčali, a cijelu ceremoniju organizirali su u samo 72 sata. Kolegica sa snimanja filma Susan Sarandon našla se u ulozi djeveruše, a lijepa Julija za vjenčanje je, prema riječima uzvanika, odjenula nevjerojatno tanku haljinu kroz koju joj se nazirao pupak, a bila je i bosa. No, usprkos svemu, brak nije potrajao pa su se Lyle i Julia rastali nakon svega 21 mjeseca braka.

Samo godinu dana nakon razvoda od Lylea, Julia je upoznala osobu s kojom može biti 'više od prijatelja'. Radilo se o zvijezdi serije 'Prijatelji' Matthewu Perryju. Matthew i Julia upoznali su se 1996. za vrijeme Julijina gostovanja u popularnoj seriji te su se ubrzo prepustili romansi. Međutim, to je bilo kratka vijeka, a prema riječima svjedoka, dvoje glumaca zajedno je izašlo na svega nekoliko spojeva.

Kada je 1998. upoznala zgodnog, visokog i tamnokosog Benjamin Bratta, činilo se kao da je slavna glumica konačno srela 'onog pravog'. Benjamin, tada zvijezda serije 'Zakon i red' bio je uz Juliju u vrijeme primanja Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu 'Erin Brokovich', kada je nosila nezaboravnu crnu haljinu ukrašenu bijelim detaljem. No svega nekoliko mjeseci nakon Oscara Hollywoodom su počele kružiti glasine kako je veza slavnih glumaca na klimavim nogama. Problemi u vezi navodno su započeli nakon što je Julia započela sa snimanjem filma 'The Mexican'. I doista, ubrzo je u Julijin menadžer medijima potvrdio vijest kako je Julia ponovno sama.

Nakon brojnih veza s holivudskim glumcima i facama, pa čak i jednog braka, Juliju je osvojio kamerman Daniel Moder kojega je upoznala, vjerovali ili ne – na snimanju filma 'The Mexican', kada je prekinula s Benjaminom. Iako je Daniel u to vrijeme bio oženjen Verom, taj je brak vrlo brzo prekinut nakon što se zaljubio u predivnu Juliju. Iako je njihova veza na samome početku u medijima dizala puno prašine, Daniel prozivan preljubnikom, a Julia razaračicom braka, prašina se ubrzo slegnula, a par je započeo zajednički život. Danas žive povučeno, daleko od medija i znatiželjnika, imaju troje djece, sedmogodišnje blizance Phinneas i Hazel te petogodišnjeg Henryja. 'Najbolja stvar koju možeš učiniti za svoju djecu jest da svog partnera voliš sada, u sadašnjosti', izjavila je Julia časopisu Allure 2009. Čini se kako se ona i Daniel toga doista pridržavaju, a nekada zaigrana glumica nemirna srca konačno je pronašla 'onog pravog'.