DIZAJNERICE DIES GAUDII:

Neistine su da Lana nije dobila skupe haljine

01.10.2013 u 22:06

Bionic
Reading

Prema pisanju Jutarnjeg lista, naša misica izjavila je, između ostalog, kako je u zadnji tren i vlastitim angažmanom uspjela osigurati garderobu za svjetski izbor u Indoneziji, a ponijela je svoje cipele te je navodno rekla da je nezadovoljna potporom naše direkcije. To su demantirale dizajnerice koje su joj izradile tri glamurozne haljine, a njihovu izjavu objavljujemo u cijelosti

'Javljamo se povodom današnjeg članka koji je objavljen u dnevnom tisku, a vezano za neke izjave koje želimo demantirati jer su neistinite. Naime, Lana Gržetić je u koferu između ostalog nosila tri glamurozne večernje haljine iz salona vjenčanica i večernjih haljina Dies Gaudii.

Od samog početka surađujemo sa Direkcijom Miss Hrvatske: Majom Kuljiš i Ivom Kontek. Za Lanu smo specijalno izradile tri unikatne i glamurozne večernje haljine. Vrijednost tih haljina je 10 000 kn. U jednoj od haljina je Lana izašla na završnom izboru na tzv. parada nacija.

Isto tako je našu haljinu nosila na ceremoniji otvaranja izbora za Miss World 2013. Želim naglasiti da su Maja i Iva osobe s kojima smo surađivale i dogovarale koje će haljine Lani biti dane da nosi sa sobom na izbor za Miss svijeta. Isto tako voljele bismo da javnost zna da haljine na izboru za Miss Hrvatske koje nose djevojke u užem izboru, nose naše haljine koje smo same izradile.

Predstavljamo hrvatski proizvod i želimo da se zna da i kod nas postoje ljudi puni entuzijazma znanja i sposobnosti da napravi nešto tako lijepo. Još smo mlade i nove na modnoj sceni i naše ime još nije izvikano dovoljno da bismo novinarima bile zanimljive ali imamo iskustvo i znanje u izradi vjenčanica i večernjih haljina i oni koji znaju za nas, oni to znaju cijeniti i prepoznati... Iza imena Dies Gaudii stoje dizajnerice i krojačice Ivana Hruza i Andriana Hrvoj. Želimo naglasiti da smo krojačice jer svoje haljine ne samo da same osmislimo, dizajniramo nego ih i šijemo, ukrašavamo perlicama i do zadnjeg detalja same radimo na njima.'