SUZANA MANČIĆ:

'Nemam sreće u lotu, ali ljubavni život mi je bogat'

24.10.2013 u 14:47

Bionic
Reading

Najpoznatija loto djevojka na ovim prostorima, Suzana Mančić, gostovala je na HRT-u gdje je izvlačila 'sedmicu'

Koliko vam je lutrija obilježila život?
Najljepše stvari u životu događaju se neplanirano. Loto izvlačenje sam počela raditi u trenutku kada sam prestala sa svim estradnim i televizijskim aktivnostima, u želji da završim fakultet (studirala sam pravo). Na nagovor dvojice prijatelja, koji su radili u marketingu televizije Beograd (EPP), počela sam izvlačiti brojeve lota, koje je, kao što vidite, obilježilo cijeli moj život i karijeru. Loto brojeve sam izvlačila četiri godine, što je gledala cijela ondašnja Jugoslavija i tako sam dobila epitet loto djevojke.

Je li vam čast biti posebna gošća na HRT-u?
Velika mi je čast prije svega biti gošća Hrvatske lutrije i da su se baš mene sjetili prilikom obilježavanja svoje obljetnice. Naravno da mi je bilo drago i da ponovno budem u studijima Hrvatske televizije, da vidim stare kolege i prijatelje. Ali i da me vide mlađi, koji ni ne znaju za mene.

Ljetujete li u Hrvatskoj?
Svoju obitelj sam prije nekoliko godina povela na obilazak hrvatskog primorja i proveli smo 10-ak dana putujući od Istre do Dubrovnika. Moja djeca su bila oduševljena, a za mene je to bilo izuzetno emotivno putovanje, jer sam obišla sva draga mjesta u kojima sam nekad nastupala i ljetovala. Sada je red da moje kćerke otkriju ljepotu vaših otoka, a čini mi se da će prvo otići na Hvar.

Imate li više sreće u igrama na sreću ili u ljubavnom životu?

Budući da redovno igram i loto i bingo, povremeno dobijem neki manji dobitak, ali mi je zato ljubavni život bogat. Imala sam dosta lijepih ljubavi, iskrenih i velikih. O tome sam napisala dvije knjige: 'Neukrotivo srce' i 'Kao da sam sanjala', gdje u formi romansirane biografije opisujem vrijeme rane mladosti i jednu vječitu potrebu za pravom i iskrenom ljubavlju, da bih na kraju otkrila da su najveća ljubav – moja djeca. A ona druga vrsta ljubavi, ostvarila se onako kako ja želim, tek u zrelom dobu. Mogu reći da sam sretna i voljena žena.

Nedavno ste bili u bolnici, jeste li prevladali sve zdravstvene teškoće?

Da, nedavno sam operirala i drugi kuk. Sreća da ne postoji treći pa sam s tim opusom završila. Uz snažan karakter sada i de facto mogu reći da sam čelična lady. Na jubilarno izvlačenje loto brojeva došla sam sa štapom, što djeluje dovoljno seksi, ali uskoro ću štap odbaciti i u budućnost gledam s puno optimizma i radosti.