BEZ GREŠKE

Nepogrešiva modna formula Brigitte Macron: Francuska prva dama nastavlja svoj briljantni modni niz

27.10.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske velika je ljubiteljica klasičnih modnih rješenja, a svoju je nepogrešivu modnu formulu ponovno primijenila i prilikom posjeta muzeju Dreyfus pokraj Pariza

Francuski predsjednik Emmanuel Macron otvorio je prvi muzej posvećen poznatoj političkoj aferi Dreyfus smješten u kući francuskog književnika i novinara Emilea Zole, a kao i uvijek pozornost je 'ukrala' njegova elegantna supruga, Brigitte Macron.

Kad je u pitanju stil, Brigitte jednostavno ne zna za greške te bira s puno stila kombinacije koje laskaju njezinoj sitnoj figuri.

Riječ je o pročišćenim, jednostavnim komadima poput sakoa ili kaputa koji prate liniju tijela, a supruga francuskog predsjednika ih često kombinira i s hlačama ravnih nogavica ili pak skinny modelima koji ona bez obzira na aktualne trendove najradije nosi.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Brigitte je i ovoga puta primijenila svoj modni recept te se prilikom posjeta otvorenju muzeja posvećenom slučaju Dreyfus odlučila za najdražu joj kombinaciju: sako klasičnog kroja i hlače, u plavoj boji.

Odličan look za koji je zaslužila samo najbolje ocjene upotpunila je košuljom, efektnim šalom i gležnjačama, a nije zaboravila niti na zaštitnu masku. Prepoznatljiv bob i nenametljiv make u dobro su se uklopili u ovo poslovno izdanje Brigitte Macron koja je 24 godine starija od svoga supruga.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, afera Dreyfus obilježila je život poznatog književnika i novinara Emilea Zole jer se usudio, usprkos prevladavajućem mišljenju javnosti, tražiti pravdu za nevino osuđenog Dreyfusa te je objavio poznati članak 'J'accuse' u novinama L'Aurore davne 1898. godine.