NE MOŽE PRIRODNIJE

Neretuširana fotografija Cindy Crawford izazvala senzaciju

14.02.2015 u 11:33

Bionic
Reading

Potpuno sirova fotografija, koja još nije prošla peglanje u Photoshopu, jedne od najljepših žena na svijetu, manekenke Cindy Crawford, izazvala je senzaciju na društvenim mrežama. Časopis Marie Claire službeno je potvrdio autentičnost fotografije koja je snimljena za editorijal njegova meksičkog izdanja iz prosinca 2013.

'Da, to je zaista naša fotografija, potpuno je autentična i prekrasna. Bez obzira na to otkud je procurila fotografija, to je prosvjetljujuće - oduvijek smo znali da je Cindy prekrasna, ali kad je vidimo ovakvu, volimo je još više', rekli su u Marie Claireu.

Na fotografiji potpuno prirodna Cindy, koja sljedećeg tjedna puni 49 godina, izgleda prekrasno u čipkastom crnom donjem rublju i krznenom kaputiću. Još ljepše je to što su reakcije na fotografiju više nego pozitivne, što samo dokazuje da je javnost zasićena previše retuširanim i potpuno nerealnim fotografijama.

'Zaista mislim da je najvažnije osjećati se ugodno u vlastitoj koži. Ono što nas čini najprivlačnijima je naše samopouzdanje. To je ono što ljudi vide', izjavila je slavna manekenka u nedavnom intervjuu za Marie Claire.

Lijepa brineta svoju zavidnu liniju održava vježbajući četiri puta tjedno, no i ona priznaje da postoje trenuci kad sumnja u sebe.

'I ja imam takve dane. Ne želim glumiti da nemam, pogotovo sada. Kad sam bila mlada manekenka, znali su me zvati u četiri ujutro za razna snimanja, danas kad se to dogodi, pomislim 'OK, mogu ja doći, ali moje se lice više zaista ne voli buditi prije sedam ili osam sati pa nisam sigurna da me itko želi snimati takvu', kaže Cindy koja je već 17 godina u sretnom braku s poduzetnikom i bivšim manekenom Randeom Gerberom s kojim ima 15-godišnjeg sina Presleyja i 13-godišnju kćer Kaiju.