KAKO JE MOGUĆE?

Neretuširane fotografije Jennifer Lopez su nevjerojatne

05.03.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Jeste li se ikad pitali kako Jennifer Lopez uspijeva izgledati nemoguće dobro iz svakog kuta? Latino diva ne može izgledati loše sve i da hoće, a to su sad potvrdile i njezine neretuširane fotografije koje su procurile u javnost

Jennifer Lopez posljednja je u nizu slavnih ljepotica čije su neretuširane fotografije ugledale svjetlo dana. Najnoviji trend započeo je s fotografijama Cindy Crawford iz 2013. rađenih za prilog časopisa Marie Claire, a iako je časopis potvrdio autentičnost fotografija, autor fotografija pak tvrdi da je fotke netko digitalno obradio kako bi koža slavne manekenke na njima izgledala naborano.


Nedugo nakon što su fotografije 'prirodne' Cindy počele kolati društvenim mrežama, pojavile su se fotografije pop dive Beyonce snimljene za L'Orealovu kampanju na kojima su vidljive sitne nepravilnosti i prištići na licu.

Posljednja je u nizu neretuširanih dama zanosna latina Jennifer Lopez, a webom trenutačno kolaju njezine fotografije snimljene za potrebe L'Orealove kampanje iz 2011. Na njima J.Lo izgleda senzacionalno, a Photoshop je zaista suvišan kad je ona u pitanju.


Na fotografijama se jasno vidi da je slavna glumica i pjevačica profesionalno našminkana, ali je isto tako vidljivo da ima tijelo koje izaziva zavist i divljenje.

Neretuširane fotografije slavnih ljepotica koje su procurile u javnost u posljednjih nekoliko tjedana samo su dokaz da one izgledaju nevjerojatno dobro i bez sati potrošenih na dorađivanja u Photoshopu. Možda je zaista krajnje vrijeme da se prestane s tom praksom?