TRPJELA SVE I SVAŠTA

Nevjerojatan detalj iz prošlosti kojega se Kim Kardashian srami

02.06.2014 u 14:36

Bionic
Reading

Prije nego što je postala slavna, Kim Kardashian bila je ponizna stilistica Paris Hilton i njezina osobna asistentica

Dobro je poznata stvar da su Kim Kardashian i Paris Hilton nekada bile najbolje prijateljice koje su bile nerazdvojne. No manje je poznata stvar da je Kim bila osobna asistentica Paris Hilton. Da, i Kim Kardashian nekada je radila! A uz zahtjevnu Paris nije joj bilo nimalo lako, jer se prema njoj ponašala vrlo okrutno, donosi Huffington Post.

Kim Kardashian bila je relativno nepoznata dok nije odlučila, po uzoru na svoju bivšu najbolju prijateljicu Paris Hilton, snimiti kućni pornić koji je ubrzo nakon toga procurio na internet, nakon čega je dobila epitet najljepše guze svijeta. Paris je tada potpuno pobjesnjela.


U jednoj radioemisiji Paris Hilton izjavila je da ne bi htjela imati stražnjicu poput Kim Kardashian te da ona zapravo izgleda kao 'svježi sir u velikoj plastičnoj vreći'. Neslana je šala ubrzo obišla cijeli internet, a kada je Paris shvatila što je rekla, odlučila se javno ispričati, a Kim je ispriku i prihvatila.

Potpuni prekid prijateljstva uslijedio je kada je Kim dobila svoj reality show. Uslijedile su javne svađe, točnije vrijeđanja koja je Kim trpjela od Paris koja se nije mogla pomiriti s činjenicom da nije više toliko slavna kao nekad, a ni blizu onoj koju je počela uživati Kim.

Gubitak medijske pažnje toliko je uzrujao Paris da je svojedobno napustila jedan intervju kada su je uboli u bolnu točku pitanjem je li zabrinuta što ju je Kim Kardashian zasjenila.