NEOBIČNI UVJETI

Nevjerojatan predbračni ugovor Kim Kardashian

26.11.2013 u 09:02

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West počeli su raditi na svom predbračnom ugovoru koji uključuje neke neobične klauzule na kojima insistira Kanye

Slavni par, koji je nedavno zaručen, u predbračni će ugovor uvrstiti sve standardne stavke poput klauzule o varanju, klauzule o drogi, ali je u dokument unio i klauzulu o plastičnoj kirurgiji te stavku o Kris Jenner. Britanski magazin Heat piše kako Kanye želi da uvrste klauzulu o svekrvi kako bi se ograničio utjecaj Kimine majke na njezinu karijeru.


'Kanye je također umetnuo klauzulu o svekrvi, što znači da Kris neće moći sudjelovati u donošenju odluka koje se odnose na njih kao par. Čak i na one radne odluke.'

Kanye je također zabranio Kim odlazak na plastične operacije budući da je njegova majka Donda umrla od posljedica liposukcije.

Kim se ranije sastala sa svojim kirurgom kako bi dogovorila operaciju nosa i liposukciju na bedrima i trbuhu prije vjenčanja sljedećeg ljeta.

Navodno je planirala operacije u ožujku, kada će Kanye raditi u Parizu. Nadala se da će oporaviti do trenutka kada se on vrati u Los Angeles te da Kanye neće saznati. On se jako razljutio i rekao da će vjenčanje biti otkazano ako ode na operaciju.