U TOP FORMI

Nezaustavljiva trudnica: Pippa Middleton u skupocjenim tenisicama juri na romobilu u društvu sinčića

11.03.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra Kate Middleton, očekuje drugo dijete, no strastvena sportašica vodi i dalje vrlo aktivan život

Pippa je i u prošloj trudnoći nastavila sa svojim sportskim programima, naravno prilagođenima trudnicama, pa je u rekordnom roku vratila vitku figuru.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, s kojom je vrlo bliska, omiljena je meta fotografa iako je u posljednje vrijeme nismo imali priliku često viđati na londonskim ulicama.

Trudna Pippa se s dvogodišnjim sinčićem Arthurom, svatko na svom romobilu, upustila u avanturu istraživanja Londona, što naravno nije promaknulo paparazzima.

Zgodna brineta koja se 2017. udala za financijaša Jamesa Matthewsa, baš poput svoje sestre, obožava sportske kombinacije koje joj odlično pristaju.

Buduća mama ponovno je pokazala svoj istančan ukus u još jednom cool izdanju za dnevne prigode. U bijelom kaputu do koljena renomiranog brenda Harris Wharf London, pripijenim crnim trapericama i statement bijelim tenisicama Jimmyja Chooa, model Miami, čija je cijena oko 3300 kuna, Pippa je izgledala bez greške. Casual stajling za čistu peticu upotpunila je biranim modnim detaljima: torbicom Pop & Suki i okruglim sunčanim naočalama Ray-Ban.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, nedavno je i mama sestara Middleton, Carole (66), od koje su obje kćeri naslijedile vitku figuru, ispričala kako uživa u druženju s unucima.

Mama Middleton je u intervjuu otvoreno progovorila o svojoj bliskosti s četvero najmlađih članova obitelji, princem Georgeom (7), princezom Charlotte (5) i princem Louisom (2), djecom svoje starije kći Kate, te Pippinim prvim djetetom Arthurom (2). Izrazila je želju da ove godine češće viđa svoje unuke, uključujući bebu koju očekuje Pippa.

'Želim trčati niz brda, penjati se na drveće i provlačiti kroz tunele na igralištu. Dok god budem mogla, to ću i raditi. Kuham s njima, plešem, idemo na vožnju biciklima', otkrila je Carole za Good Housekeeping.