SVI IH ŽELE

Ni Jennifer Lopez nije odoljela najpoželjnijim tenisicama, koje obožavaju poznate Hrvatice

13.03.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Nakon romantičnog vikenda na Bahamima novopečeni zaručnici Jennifer Lopez i Alex Rodriguez stigli su u zračnu luku u Miami, gdje su ih dočekali paparazzi u nadi da će izbliza snimiti golemi dijamant na ruci lijepe pjevačice, a osim spektakularnog dijamantnog prstena, nama su za oko zapele trendi tenisice koje je J.Lo nosila toga dana

Ruku pod ruku sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, pjevačica Jennifer Lopez sletjela je na američko tlo, nakon što je na romantičnim Bahamima izgovorila sudbonosno 'da'. Umirovljeni sportaš dugo je pripremao zaruke kako bi sve prošlo savršeno, a izvor blizak slavnom paru rekao je kako je pjevačica 'sretnija no ikada'.

Lopez i Rodriguez sletjeli su u zračnu luku u Miamiju, ignorirajući okupljene paparazze koji su iz prve ruke željeli uloviti krupni kadar skupocjenog dijamantnog prstena, čija se vrijednost procjenjuje između jedan i pet milijuna dolara.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vrlo ležerno odjeveni čekali su red za provjeru putovnica, a lijepa pjevačica plijenila je pažnju u pripijenim trapericama skinny kroja, crnoj dolčeviti i pletenom kardiganu na pruge, dok je cjelokupan stajling upotpunila crnim remenom s potpisom modne kuće Chanel, efektnom torbicom Birkin modne kuće Hermes i trenutno vrlo popularnim bijelim tenisicama s potpisom modne kuće Alexander McQueen.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

odijelo + tenisice = 🤓🎉

Objavu dijeli I V A 🌷 (@_iva_saric_)

Trendi tenisice, čija cijena iznosi oko 3000 kuna, obožavaju i brojne poznate Hrvatice, a sve se češće mogu vidjeti i na špici. Riječ je o tenisicama klasičnog kroja, vrlo sličnog popularnom Adidasovu modelu Stan Smith, no razlika je vidljiva u potplatu koji je u ovom slučaju puno deblji.

Ove su tenisice predstavljene 2016. godine, no još uvijek su jedne od najprodavanijih, za kojima luduju trendseterice diljem svijeta. Bivša supruga Jerka Leke, Iva Šarić, pjevačica Maja Šuput i djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, samo su neke od poznatih Hrvatica koje obožavaju ove tenisice.