STATUSNI SIMBOL

Ni Jessica Biel nije odoljela bijelim tenisicama koje obožavaju žene diljem svijeta, uključujući i Hrvatice

31.10.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Slobodni dan slavni glumačko-pjevački par Jessica Biel i Justin Timberlake odlučili su provesti kvalitetno, družeći se sa sinom Silasom Randallom u parku nedaleko svog doma u Los Angelesu. Paparazzi su slavni par 'ulovili' opuštene i odlično raspoložene, a nama je odmah zapeo za oko stajling lijepe glumice. U skladu s ležernom odjećom, Jessica je stajling začinila omiljenim bijelim tenisicama za kojima glavu gube i Hrvatice

Justin Timberlake i Jessica Biel nisu prošli neprimijećeno u losanđeleskom parku gdje su sina Silasa Randalla dovezli na košarkaški trening. Par je trening pratio po strani u društvu Jessicine mame Kimberly i još jedne slavne mame, voditeljice i glumice Terri Seymour, a po završetku treninga pjevač i glumica pridružili su se svom sinu jedincu u igri.

Justin je u park stigao odjeven u kratke sportske hlače i majicu s potpisom brenda Nike, a slavna glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'U sedmom nebu' odlučila se za sportsku eleganciju, začinivši cool traperice ravnog kroja s poderotinama i običnu bijelu majicu laganim bijelim kaputom i skupocjenim bijelim tenisicama s potpisom modne kuće Valentino.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prepoznatljice bijele tenisice koje po sredini u pravilu imaju traku u boji prodaju se po cijeni od 4,650 kuna, a izrađene su od mekane teleće kože te otpozadi imaju bijele zakovice što ih razlikuje od brojnih drugih bijelih tenisica.

Nije nikakva tajna da su dizajnerske tenisice postale statusni simbol, a za njima ne gube glavu samo žene, već i sve više muškaraca koji paze na izgled i prate modne trendove. Vodeće mjesto na listi brojnih trendseterica imaju bijele tenisice s potpisom brendova Golden Goose, Valentino, Alexander McQueen i Gucci koje se sve češće mogu vidjeti i na hrvatskim ulicama.

Hrvatice su do te mjere zaluđene ovim tenisicama da ih kupuju unatoč tome što si ih ne mogu priuštiti, peglajući kartice i do 24 rate, a pomama za ovim skupocjenim dizajnerskim tenisica primijećuje se čak i kod srednjoškolaca.