ZANIMLJIVA KREACIJA

Ni Jill Biden se ne boji modne reciklaže: Prvu damu Amerike već smo vidjeli u ovoj upečatljivoj haljini

12.06.2021 u 23:38

Bionic
Reading

Baš poput ikona stila kraljice Letizije ili Kate Middleton, i prva dama Amerike dr. Jill Biden, omiljene komade rado reciklira

Kao što je to bio slučaj s njezinim prethodnicama Michelle Obamom i Melanijom Trump, javnost s velikom pozornošću prati i modna pojavljivanja supruge američkog predsjednika Joea Bidena.

Predsjednički par trenutačno se nalazi u posjetu Cornwallu u Velikoj Britaniji gdje se održava samit G7, a kao i uvijek u središtu zanimanja medija su i prve dame, Britanka Carrie Johnson, Francuskinja Brigitte Macron i Amerikanka Jill Biden.

Jill Biden je za posjet Minack Theatreu u društvu prvih dama Velike Britanije i Francuske odjenula nešto što je već viđeno.

Riječ je o lijepoj tamnoplavoj haljini cvjetnog uzorka asimetričnog kroja koju potpisuje proslavljeni dizajner Oscar de la Renta, a supruga američkog predsjednika ju je nosila u nekim ranijim prigodama.

Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Modni znalci su se prisjetili da je istu haljinu, američka prva dama imala u studenome kad se svome suprugu pridružila na pozornici u Wilmingtonu.

Ovoga puta je ovu efektnu haljinu sparila s balerinkama ravnih potplata, a od detalja se isticao sat Panthere de Cartier.

Neobična kreacija krije i lijepu priču: spomenutu su haljinu zapravo kreirali mladi dizajneri Fernando Garcia i Laura Kim, oboje imigranti koji rade za poznatog dizajnera.

Sunčane naočale popularnog brenda Ray-Ban zaokružile su ovaj dnevni look američke prve dame.

Supruga Borisa Johnsona, Carrie Johnson bila je u elegantnom plavom odijelu, dok je Brigitte Macron igrala na sigurno u bež tonovima.