JENNIFER LAWRENCE

Ni omiljena holivudska plavuša nije odoljela jeftinim tenisicama koje modni svijet obožava

26.02.2023 u 09:30

  • +9

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, američka glumica koja se proslavila ulogom u popularnom filmskom serijalu za mlade 'Igre gladi', osim svojim talentom oduševljava i sjajnim modnim izborima

Zgodna Jennifer modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama, budući da je bila ambasadorica luksuznog francuskog brenda Christian Dior punih 10 godina

Osim što je uvijek bila među najzapaženijim damama na crvenom tepihu, omiljena glumica koja je prošle godine prvi puta postala mama, briljira i kad se radi o street style izdanjima.

  • +7
I Kaia Gerber je velika obožavateljica tenisica Adidas Samba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Talentirana Amerikanka koja je za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu' nagrađena Oscarom, osmislila je jednostavan, no cool stajling koji vrijedi iskopirati. Odlučila se za udoban oversized džemper u svijetlosivoj nijansi koji je iskombinirala s trendi trapericama širokih nogavica od svijetlog denima i najpoželjnijim modelom tenisica kojim su opsjednute slavne trendseterice - Adidas Samba i to u blijedozelenoj.

  • +11
Popularni i pristupačni brendovi cipela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Riječ je o retro tenisicama bezvremenskog dizajna koje je modna biblija Vogue proglasila must-have modelom 2023. godine, a poznate ljepotice poput Hailey Bieber, Belle Hadid, Kaie Gerber, Olivije Wilde ili Kendall Jenner ih rade nose u brojnim prigodama.

Osim što idu uz sve što imate u ormaru, ove efektne tenisice imaju još jedan plus - pristupačnu cijenu od oko 70 eura koliko treba izdvojiti za najpopularniju verziju - OG Sambu u crnoj i bijeloj boji.