CRNI SEKSEPIL

Nicole Kidman u nikad izazovnijem izdanju

06.06.2016 u 11:59

Bionic
Reading

Povodom njujorške premijere filma 'Genius', slavna Nicole Kidman pojavila se u prozirnoj crnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti

Njujoršku premijeru filma održanu u Muzeju moderne umjetnosti 48-godišnja Nicole Kidman uveličala je pojavivši se u crnoj haljini s prozirnim dijelovima koji su naglasili njezinu vitku figuru.

Provokativna haljina odlikuje se detaljima poput asimetričnih rukava i strateški pozicionirane prozirne tkanine, a u crnoj boji bili su i modni dodaci, poput cipela Mary Jane i clutch torbice.

Osim što je naglasio figuru, crni outfit od glave do pete istaknuo je glumičinu aristokratski bijelu put. Po pitanju frizure Nicole se odlučila za nisko spuštenu punđu iz koje su izvirivali pramenovi kose uokvirujući lice s nenametljivim make-upom. Slavna oskarovka dozu glamura postigla je odabirom visećih dijamantnih naušnica, presijavajućim prstenjem i narukvicama koji su dodali sjaj crnoj kombinaciji.

U šetanju crvenim tepihom Nicole se pridružio suprug, country pjevač Keith Urban, s kojim će 25. lipnja proslaviti 10. godišnjicu braka.

U najnovijem biografskom filmu 'Genius' Nicole tumači lik Aline Bernstein dok joj glumačko društvo prave Jude Law, Colin Firth Laura Linney i Guy Pearce. Nastao pod redateljskom palicom Michaela Grandagea, film 'Genius' progovara o liku Maxa Perkinsa, iskusnog književnog urednika kojeg tumači Colin Firth.