PETICA ZA STIL

Nije li veličanstvena u ovom izdanju?

24.10.2013 u 08:25

  • +6

Kršten britanski kraljević George

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: getty

Bionic
Reading

Kate Middleton odabirom odjevne kombinacije za krštenje sina osvojila je čistu peticu

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea krstili su svoga malog princa George, a za taj svečani čin odabrali su intimnu kraljevsku kapelicu palače St. James. Osim prekrasne bebe, pažnju je plijenila lijepa mlada mama Kate Middleton koja je za taj važan svečani trenutak odabrala dizajn svoje omiljene modne kuće Alexander McQueen, a nosila je i šešir čiji dizajn potpisuje Jane Taylor.

I njezina je vjenčanica bila s potpisom Alexander McQueen što potvrđuje da ova ljepotica zna što želi za najvažnije trenutke u životu.


Detalj koji se ne može kupiti ipak je njezin osmijeh za koji je bio zaslužan maleni George odjeven u repliku tradicionalne čipkaste haljine u kakvoj su se krstili svi britanski monarsi, počevši od kralja Edwarda Sedmog.

Budući da je originalna haljina stara dvjesto godina i u nenosivom stanju, repliku je izradila Angela Kelly, osobna krojačica kraljice Elizabete II., a originalni dizajn potpisuje Janet Sutherland.

Sestra Kate Middleton, 30-godišnja Pippa također je bila vrlo profinjena u krem kaputu dizajnerica Suzannah od oko tisuću eura.