STILSKI POGODAK

Nikad elegantnije izdanje Eve Longorie

02.04.2016 u 12:06

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Očajne kućanice' dolazak u španjolsku prijestolnicu označila je elegantnom crnom kombinacijom

Evin dolazak u Madrid nikako nije ostao nezapažen, o čemu dovoljno govori horda fanova koji su čekali glumičin izlazak iz hotela.

Prilikom davanja autograma i slikanja s fanovima, Eva je zablistala u crnoj kombinaciji od glave do pete s kojom je u prvi plan stavila noge, zahvaljujući kratkom kaputu i štiklama Gianvito Rossija

Kaput do koljena ukrašen zanimljivim brošem, glumica je stilizirala uz modne dodatke poput klasične Chanel torbice s metalnim remenom i velikih sunčanih naočala koje su izvirivale iz opuštene frizure u znaku nemarnih valova.

Iako se često može vidjeti u seksi kreacijama koje prate liniju tijela, Eva je pokazala da može biti itekako elegantna bez pretjeranog isticanja oblina. Iako je figuru skrivao predimenzionirani kaput, Eva je našla način na koji će istaknuti barem jedan djelić svoje figure 'džepne Venere'.

Posjet Španjolskoj slavna Eva Longoria započela je samo par dana nakon romantičnog odmora u Italiji, gdje je uživala u društvu zaručnika Josea Antonia Bastona. Par koji je najavio svoje zaruke u prosincu prošle godine, uživao je na talijanskom jezeru Como prije Evina solo odlaska u Madrid.

Zaruke Eva uskoro planira okruniti brakom kojim će okušati treću sreću, nakon glumca Tylera Christophera i košarkaša Tonyja Parkera.

'Ono što moju vezu s Joseom čini mnogo boljom, činjenica je da si ne stvaram pritisak o ideji vjenčanja kao što sam znala činiti u mlađoj dobi. Prije sam željela hodati do oltara, imati prekrasnu vjenčanicu i vjenčati se u crkvi. Jednom kad shvatiš da vjenčanje nije jedina stavka braka, tada ga naučiš više cijeniti, a samim time nakon vjenčanja smanjuješ očekivanja koja si prethodno imao', priznala u intervjuu za US Weekly.