ANGELINA JOLIE:

'Nikad nisam mislila da ću imati djecu i da ću se zaljubiti'

08.05.2014 u 09:35

Bionic
Reading

Iako nije sklona pretjeranom iznošenju privatnih detalja u medije, Angelina Jolie u razgovoru za Elle otvoreno je govorila o odnosu s Bradom te djeci, za koju je mislila da ih nikada neće imati

Angelina Jolie u intervjuu za Elle nije se libila progovoriti o odnosu s budućim suprugom Bradom Pittom. 'Dvije smo individue i inspiriramo jedno drugo, jedno drugom smo izazov, nadopunjujemo se, prekrasno se izluđujemo', kaže Jolie i dodaje kako njih dvoje nakon svih godina provedenih zajedno imaju povijest te da su prijatelji i osjećaju veliku ljubav jedno prema drugome.


Ipak, otkrila je da nikada nije mislila da će joj život izgledati baš ovako kao sada. 'Nikad nisam mislila da ću imati djecu, da ću se zaljubiti, nisammislila da ću ikada upoznati pravu osobu. Izašla sam iz rastavljenogdoma i nekako naučiš i prihvatiš da neke stvari u životu nisu bajka',rekla je Angie.

Govoreći o mlađim danima, ističe da je tada bila vrlo znatiželjna i željela je biti slobodna. 'Vrlo rano sam shvatila da ako ne živiš svoj život punim plućima, ako ne eksperimentiraš, ako se bojiš ili dvoumiš oko nečega... to je život, moramo biti iskreni prema sebi što god to bilo, makar značilo iskoračiti iz sigurnosti i tradicije', zaključila je.