BROJI SITNO

Nikolina Pišek pomno bira vjenčanicu u Parizu

28.02.2013 u 19:40

Bionic
Reading

Nikolina Pišek odbrojava dane do vjenčanja kada će izreći sudbonosno 'da' svom zaručniku Vidoju

Voditeljica Nikolina Pišek je u društvu zaručnika Vidoja Ristovića i nekoliko prijateljica otputovala u Pariz gdje planira kupiti vjenčanicu, piše srpski Alo.

Nikolina i Vidoje se jedva čekaju vjenčati, ali s obzirom da žele da taj dan bude savršen, prvo su odlučili nabaviti sve što im treba pa tek onda zakazati vjenčanje, koje će vjerojatno biti u lipnju. Oboje vole Pariz pa su odlučili otputovati tamo na nekoliko dana kako bi kupili vjenčanicu i još neke sitnice', otkrio je izvor i dodao da će par vrijeme u Francuskoj iskoristiti i za razgledavanje znamenitosti i večere u ekskluzivnim restoranima.

Nikolina Pišek smatrala je da će joj kupovina biti zabavnija u ženskom društvu pa su budući mladenci sa sobom poveli i nekoliko njezinih prijateljica s kojima su odsjeli u luksuznom hotelu Mandarin Oriental. Voditeljica ne želi otkriti točan datum udaje za srpskog povjesničara umjetnosti, no nedavno je otkrila kako slavlje u društvu prijatelja neće organizirati ni u Hrvatskoj ni u Srbiji, već na Azurnoj obali.