MAMAC ZA POGLEDE

Nina Badrić zagrebačkim ulicama prošetala samo u sakou, a svi su gledali njene duge i vitke noge

07.12.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Dok su jedni u vrijeme pandemije nagomilali kilograme, drugi nemaju tih problema. Nina Badrić jedna je od onih žena koje svakim danom izgledaju sve bolje, a to je i dokazala nedavnom objavom na Instagramu. Lijepa pjevačica prošetala je Zagrebom u profinjenom i istovremeno seksi minjaku, a svi su gledali u njene duge i vitke noge

Ulice Zagreba u ovo predblagdansko vrijeme nikada nisu bile praznije. Iako je grad okićen, zbog pandemije nema više kućica i događanja pa se većina građana ne zadržava na cesti. Oni koji se i odluče uputiti u grad, većinom brzinski prošetaju i razgledaju dekoracije, dobro zabundani od glave do pete, no Nini Badrić hladnoća, čini se, ne smeta.

Pjevačica je nedavno na Instagramu podijelila fotografije s odrađenog snimanja na ulicama Zagreba na kojima pozira u prekrasnom sakou bezvremenskog i vrlo profinjenog pepita uzorka.

Pepita uzorak smatra se bezvremenskim trendom kojeg obožava mnoštvo žena. Osim što se odlično prilagođava svakoj modnoj kombinaciji, ostavlja iznimno elegantan dojam. Najveću je popularnost doživio 90-ih godina, a najpoznatija kombinacija ovog uzorka je crno-bijela.

Nina je ulicama grada prošetala u skupocjenom sakou s dvostrukim redom zlatnih gumba s potpisom modne kuće Balmain, koji se prodaje po cijeni od oko 6.000 kuna. Za sve one kojima se Ninin sako sviđa, no ne mogu si ga priuštiti, mi smo izdvojili nekoliko puno pristupačnijih alternativa koje smo pronašli na Asosu.

  • +12
Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories

Iskopiraj stajling