sarajevo film festival

Nina Violić bila je zvijezda večeri: Svi su gledali u njenu mini haljinu izazovnog dekoltea

23.08.2024 u 08:31

Bionic
Reading

I sedmi dan Sarajevo Film Festivala privukao je veliki broj poznatih uzvanika među kojima je bila i slavna hrvatska glumicNina Volić

Hrvatska glumica Nina Violić privlačila je pozornost na sedmom danu Sarajevo Film Festivala u zavodljivoj mini haljini dubokog dekoltea.

Ruku pod ruku s Goranom Bogdanom, Violić je šetala crvenim tepihom u haljini pastelno ljubičaste boje, mini kroja i romantičnih puf rukava koji su sezali sve do struka.

Zavodljiva mini haljina Nine Violić

No, ono što je plijenilo pozornost bio je njen senzualno dubok dekoltea, kao i pogled na vitke noge koje su dolazile do izražaja pri kratkom kroju.

Glumica je mini haljinu uspješno uskladila s trendi crvenim cipelama. Nosila je lakirane 'peep-toe' salonke na visoku petu, model sličan onima kojima inače teško odolijeva slavna Jennifer Lopez.

Sve je nadopunila glomaznom zlatnom narukvicom i bordo ružem, a kosu je svezala u visoku, opuštenu punđu.

Inače, Nina Violić je u vezi s domaćim glumcem Filipom Šovagovićem. Par je prestao skrivati svoju vezu 2019. godine, a kada je vijest o vezi odjeknula u medijima kao bomba, njihova romansa iznenadila je i njima bliske prijatelje.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević