oličenje glamura

Nitko joj ne bi dao 63 godine: Julianne Moore blistala je u jednostavnoj, a tako moćnoj haljini

03.09.2024 u 09:08

  • +8

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnji Filmski festival u Veneciji na crveni tepih donio je brojne upečatljive stajlinge, a tome je sada pridonijela je i Julianne Moore. Slavna glumica bila je oličenje je glamura u blistavoj zlatnoj haljini kada se pridružila Tildi Swinton na premijeri njihovog filma 'The Room Next Door'

Filmske zvijezde još jednom su se okupile na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala, ovog puta povodom premijere filma 'The Room Next Door'. Julianne Moore, koja u filmu ima vodeću ulogu, bila je oličenje glamura u blistavoj zlatnoj haljini sa šljokicama dok je izlazila na crveni tepih na venecijanskom Lidu.

Haljina čiji dizajn potpisuje Bottega Veneta

Slavna 63-godišnja glumica privlačila je poglede u besprijekorno glamuroznoj haljini s dubokim dekolteom, a stajling je upotpunila srebrnim sandalama s visokim potpeticama.

Haljina, čiji dizajn potpisuje Bottega Veneta, jednostavnog kroja, maksi duljine i dugih rukava, isticala se bojom i materijalom. U potpunosti prekrivena sjajnim, zlatnim šljokicama koje su se presijavale i blještale pod svijetlima reflektora, haljina je bila čisti prikaz glamura, a Julianne je svoje prepoznatljive crvene pramenenove skupila u elegantni, niski rep.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Oduševljena publika

Glumica se na crvenom tepihu pojavila s redateljem Pedrom Almodovarom i kolegicom Tildom Swinton. Tijekom premijere filma, Julianne, Pedro i Tilda stajali su dok ih je publika nagradila burnim, 17-minutnim pljeskom.

Mnogi su na društvenim mrežama podijelili snimke tog posbenog trenutka, a jedan korisnik društvene mreže X primijetio je taj trenutak bio 'najduže pljeskanje' ikad viđeno na festivalu.

glamur u veneciji

Važno je istaknuti se: Pogledajte senzacionalne haljine koje su podigle prašinu u Italiji

Pogledaj galeriju