ŽENA U CRVENOM

Nitko ne nosi tako dobro skupe krpice kao Amal Clooney

01.10.2015 u 13:31

  • +2

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je sve oborila s nogu pojavivši se na projekciji filma 'Tko je ovdje lud?' u prekrasnoj zelenoj Versaceovoj haljini, Amal Clooney je seksi look zamijenila strožim poslovnim i New Yorkom se prošetala u crvenoj haljini midi dužine

Smaragdnozelena Versaceova haljina bila je pun pogodak, kao i modni dodaci kojima je upotpunila svoj izazovan look, no Amal Clooney dokazala je po tko zna koji puta da joj je malo tko ravan i po pitanju elegantnog poslovnog izgleda.

Lijepa i uspješna odvjetnica snimljena je u New Yorku u crvenoj haljini od tvida s potpisom Dolce&Gabbana, čija cijena iznosi nešto preko 15.000 kuna. Efektnu haljinu retro kroja sa chic kragnom, zanimljivim gumbima i naglašenim strukom upotpunila je strogom smeđom torbom i bijelo-sivim štiklama.

Bračni par Clooney ovih dana proslavio je prvu godišnjicu braka, a umjesto skupih poklona par se počastio romantičnom večerom.

Amal Clooney dokazala je da ima zavidan stil, a ne može proći nezamijećeno ni njezina ljubav prema skupim krpicama. 

'Čim sam je upoznao, odmah sam primijetio da ima odličan smisao za modu. Ona nema stilista, zna što joj se sviđa i kako to kombinirati. Amal je izgradila svoj ekscentrični, zabavni stil. Zbilja je fascinantno to kako se poigrava s modom', kaže Clooney, ponosno otkrivajući da njegova zgodna supruga svu odjeću sama bira i kupuje.


Lijepom odvjetnicom libanonskih korijena impresionirana je i nekadašnja manekenka Cindy Crawford, s čijim suprugom Randeom Gerberom Clooneyja veže dugogodišnje prijateljstvo: 'Amal je pametna i jako lijepa, što je očito, ali najviše me impresionira to što je ona ne samo jako interesantna osoba, već i zainteresirana za sve oko sebe. Uvijek postavlja pitanja. Zaista je lako biti prijatelj s nekim koga sve zanima.'