DOISTA SJAJNO

Njezin je modni ukus nepogrešiv

18.08.2014 u 15:44

  • +4

Jessica Alba i njena najdraža torbica

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jessica Alba s punim pravom nosi titulu modne ikone i kraljice uličnog stila, a gotovo svaki komad odjeće ili modni dodatak koji isfura vrlo brzo postaje pravi hit među zaljubljenicama u modu. Ovoga puta u središtu pažnje našla se Jessicina nova torbica s potpisom Saint Laurent

Njezin je modni ukus nepogrešiv i greške joj se vrlo rijetko događaju. Iako na prvi pogled jednostavne, sve Jessicine kombinacije pomno su smišljene i usklađene, a svojim stylinzima oduševljava bilo da se uputi u ležernom izdanju do dućana, u večernji izlazak sa suprugom ili pak na kakvo događanje na crvenom tepihu.


Uz odjeću Jessica uvijek pomno odabere i odgovarajuće modne dodatke, a na torbice je vrlo slaba. Najnoviji joj je hit, koji će sigurno u svom ormaru poželjeti brojne žene, mala pismo-torba s uzorkom dalmatinera s potpisom modne kuće Saint Lurent. Preslatka torbica jednostavno se nosi u ruci, vrlo je upečatljiva te podiže gotovo svaku kombinaciju.

Vrlo simpatična i upadljiva torbica odlično se slaže sa svim bojama i uzorcima pa je tako Jessica kombinira s ružičastom ženstvenom haljinom, dugim lepršavim crnim hlačama i smaragdnim korzetom te bordo suknjom do koljena.