IZNENADIT ĆE VAS

Njezin stil ove su godine svi željeli kopirati

06.12.2015 u 13:40

Bionic
Reading

Prema Yahoo tražilici i godišnjem izvješću Polyvorea, ljepotica čiji su stil željeli vidjeti i kopirati u ovoj godini bila je 22-godišnja pjevačica i bivša Disneyjeva zvijezda Ariana Grande

Mlađahna tinejdžerska zvijezda ostavila je iza sebe i kraljicu selfieja Kim Kardashian, pop princezu Taylor Swift i modnu ikonu Oliviju Palermo. Pjevačica poznata po uvijek istoj frizuri, rajfu s mačjim ušima i izazovnim kreacijama na crvenim tepisima, uvjerljivo je najtraženija modna ikona prema rezultatima Yahooove tražilice.

Njezini obožavatelji, uglavnom tinejdžerske dobi, najviše su tražili njezine uske haljine koje se šire prema dnu i suknju na točkice. Arianin stil toliko je popularan među mlađom populacijom da je drugoplasiranu Kendall Jenner potukla za čak 10 posto.

Mlada je manekenka u usponu iz klana Kardashian-Jenner najtraženija bila zbog crop topova od kojih se rijetko odvajala ove godine, ali i trendi sive torbe te adidasovih Stan Smith tenisica.

Pop princeza Taylor Swift koja je ove godine odrađivala turneju za svoj album 1989, našla se na trećem mjestu, a najtraženiji modni artikli vezani uz nju bile su crni kombinezon, žuta kabanica i cipele boje crnog vina. Na četvrtom mjestu našla se Kim Kardashian, a na petom njujorška modna stilistica Olivia Palermo, dok su u top 10 ušle Gigi Hadid, Kylie Jenner, Karlie Kloss, Selena Gomez i Vanessa Hudgens.

Top pet najtraženijih modnih ikona
1. Ariana Grande
2. Kendall Jenner
3. Taylor Swift
4. Kim Kardashian
5. Olivia Palermo

Top pet muških modnih uzora
1. Harry Styles
2. Luke Hemmings
3. Justin Bieber
4. Louis Tomlinson
5. Michael Clifford

Taylor Swift u traženom crnom kombinezonu