MODNI ADUT

Nosiva od jutra do mraka: Posebna verzija omiljene haljine stigla je na police Zare

28.02.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Iz tjedna u tjedan na police španjolske Zare ne prestaju stizati uzbudljivi noviteti, a jedan od njih ova je haljina koja po mnogočemu odskače od uobičajenih modela omiljenih košulja-haljina

Ponekad se isplati riskirati i igrati s modom na što ovih dana potiče Zara jednim od svojih najrevolucionarnijih dizajna haljina.

Kao sušta suprotnost klasičnim modelima, kakvim tradicionalno vrve police ovog španjolskog brenda, stiže posebna verzija košulja-haljine, originalnog dizajna i po pristupačnoj cijeni od 30 eura.

Riječ je o bijeloj haljini laskave dužine midi, s karakterističnim ovratnikom, no s novitetom u znaku asimetričnog dizajna bez rukava.

S jedne strane haljine nalazi se normalni dugi rukav koji završava manžetama, dok s druge strane rukav ne postoji. Ovu polovicu haljine krasi detalj nabora sa strane pojačan gumbima kakvi, poput ovratnika na preklop, tradicionalno krase haljine inspirirane dizajnom košulje.  

Asimetričan dizajn ove haljine maksimalno favorizira siluetu a, uz pravilno stiliziranje, nosiva je u brojnim prigodama.

  • +13
Zara Bridal Izvor: Promo fotografije / Autor: promo