OBJEKT ŽUDNJE

Nova kolekcija torba Roberta Severa oduzima dah

18.11.2015 u 10:05

Nova kolekcija torbi Roberta Severa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Grubišić

Bionic
Reading

Nova kolekcija poznatog dizajnerskog branda za Karlu predstavlja luksuzne i sofisticirane torbe u kampanji koja ih prikazuje kao objekt žudnje

Tradicionalno Robert Sever predstavlja kampanju za liniju torba koje se ekskluzivno mogu pronaći u lancu trgovina Karla diljem Hrvatske. Radi se o već poznatim modelima Marija, Karla i Gala koje u novom ruhu odaju rafiniranost i bezvremensku sofisticiranost. Nova kolekcija apsolutno oduzima dah, te nas uvodi u luksuz blagdana koji su pred nama. Zaštitno lice kuće Robert Sever, predivna Iva Marušić, ponovo je transformirana, ovoga puta u glamuroznu divu koja evocira zvijezde starog Hollywooda.

Vizualna priča inspirirana je filmskim referencama, od film noira pa sve do estetike Davida Lyncha, u kombinaciji s pin-up fotografijama iz četrdesetih, ali napravljenih kroz suvremenu prizmu.

'Ideja je bila prikazati torbu kao objekt žudnje koji gotovo da postaje fetiš što torbica mnogim ženama i jest. Ove sezone u Karli predstavljamo vrlo luksuzne i sofisticirane torbe čije nas predivne, duboke boje vizuala uvode u blagdansko vrijeme te sugeriraju naše torbice kao idealan poklon koji bi svaka žena voljela dobiti i imati. Naša suradnja s Karlom već je tradicija te uživamo u izradi ovih posebnih divnih izdanja naših torbica', objasnio je Robert Sever.

Ograničena serija torba od 50-ak artikala nastavlja suradnju s lancem trgovina Karla koja već nekoliko sezona uspješno prodaje u svojim dućanima selekciju iz linija RS. Torbe su napravljene od luksuzne kože s otiskom reptila, posebno su dizajnirane i impregnirane da bi nošenjem još dobile na patinastu izgledu. Boje su pomno birane u širokoj paleti, od puderasto roskaste do bordo crvene. Torbe su u kombinaciji boja ili jednobojne, ukrašene dekorativnim kristalima od stakla te zlatnim metalnim elementima kako bi dodatno naglasile rafiniranost i luksuz artikala.

Kreativni tim iza ovog projekta čine fotograf Marko Grubišić, make-up artist Saša Joković, styling i kosu potpisuje Robert Sever, asistent je Slobodan Velicki, a model, već tradicionalno zaštitno lice kuće Robert Sever - Iva Marušić iz Talia Modelsa.