NE MOŽE SE OBUZDATI

Nova ovisnost Kim Kardashian naprosto šokira

05.09.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Nitko nije sumnjao da će reality zvijezda Kim Kardashian za svoju kćer željeti samo brendiranu odjeću. Mediji pišu da Kim obožava Chloe, Dior, Chanel i Versace, a pritom, naravno, mislimo na čizmice, bodije i minijaturnu dječju odjeću s dizajnerskim potpisom

No da će odjeću mjesečno plaćati kao što neki poznati i slavni plaćaju za otplatu kuća, to je malo previše čak i za Kim. I ne samo to, Kim iste primjerke odjeće kupuje u nekoliko primjeraka iste boje. Mali bijeli bodiji se tako brzo prljaju.

Kim je naprosto ovisna o kupnji dizajnerske odjeće za svoju kćerku. Malenu North West na svijet je donijela prije tri mjeseca, a na njezinu garderobu već je potrošila tisuće dolara.

'Kim vrijeme provodi kupujući online za North. Uglavnom kupuje bijele stvari, i to u većem broju primjeraka jer se brzo isprljaju', piše Star dodajući kako većina male dizajnerske robe po komadu stoji oko 3.500 kuna.


A Kim i Kanye osobito vole Hermesovu dekicu od kašmira kojoj je cijena 4.500 kuna, piše pak OK!Magazin. I Hermesocu deku kupuju u ogromnim količinama.

Kim je navodno i prije nego što je rodila u Harrodsu u Londonu na dizajnerske predmete za North potrošila 250.000 dolara. Već ranije je objavljeno da malena North ima 100 pari dizajnerskih cipela.