IZGLEDA SJAJNO

Novi stajling Kate Middleton dokaz je da smeđa boja ne mora nužno biti dosadna

09.02.2023 u 15:13

  • +15

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton posjetili su Cornwall, a sve su oči, kao i obično, bile uprte u uvijek elegantnu suprugu budućeg nasljednika britanske krune

Omiljeni članovi kraljevske obitelji prvi put su skupa službeno posjetili Cornwall nakon što su dobili i titule vojvode i vojvotkinje od Cornwalla.

Dobro raspoložena princeza Kate blistala je u izdanju koje smo već vidjeli. Princeza često reciklira odjeću koju je nosila u ranijim prigodama, a izgledala je fantastično u kestenjastosmeđem kaputu brenda Hobbs, koji je prvi put obukla još 2012. godine, i uparila ga s visokim čizmama Gianvita Rossija na visoku petu.

Iako smeđa boja ponekad slovi kao dosadna, princezin stajling dokazuje upravo suprotno, a britanska modna ikona nosila ga je s pletenom suknjom i topom u tamnocrvenoj boji (Kiltane).

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Kosu je nosila stiliziranu u svoje prepoznatljive ženstvene uvojke, a make up je bio nenametljiv. Nije pretjerivala ni s nakitom, a decentne naušnice zaokružile su još jedno njezino besprijekorno izdanje.

Inače, princeza je nedavno svoju kosu osvježila novom nijansom koja joj odlično pristaje te joj ističe put i svijetle oči. Svoju prepoznatljivu toplu kestenjastu boju zamijenila je tamnijom i hladnijom nijansom, koju mnogi uspoređuju s bojom tamne čokolade.

Par je posjetio lučki grad Falmouth u četvrtak kako bi se upoznali s pomorskom baštinom tog područja u Nacionalnom pomorskom muzeju Cornwall, a zatim su se uputili u kulturni centar.