TRENDOVSKO IZDANJE

Od hit balerinki do torbice: Plavuša sa zagrebačke špice isfurala najpoželjnije komade

23.06.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Prizore sa zagrebačke špice posljednih sezona lako je zamijeniti za one s ulica svjetskih prijestolnica mode

I ove subote na zagrebačkoj špici nije nedostajalo zanimljivih izdanja. U borbu s ljetnim vrućinama, brojne dame krenule su s dobitnim komadima poput lepršavih haljina od prozračnih materijala, u kombinaciji s trendovskim sandalama.

LJETO SA STILOM

Lepršave haljine i hit sandale: Dame sa zagrebačke špice pronašle su dobitnu formulu

Pogledaj galeriju

Iako ju brojni izbjegavaju u ljetnim mjesecima, crna boja i dalje je prisutna u odjevnim kombinacijama na špici, o čemu dovoljno svjedoči izdanje ove stajliš plavuše, koja ju nosi od glave do pete.

Istina je da se crna odjeća ljeti dodatno grije, međutim, ubrzava proces hlađenja tijela – upravo zato što apsorbira više topline. Osim toga, tamno obojana odjeća puno bolje odbija UV zračenje od svijetlije, pritom nudeći bolju zaštitu.

Sve u svemu crna boja u ljetnim mjesecima, a osobito istaknuta na najpoželjnijim komadima, ne prolazi ispod radara.

Po uzoru na svjetske street style zvijezde, plavuša sa zagrebačke špice tako je kombinaciju lepršave haljine i pletenog topa kompletirala modelom balerinki i torbice za kakvom žude modne ovisnice.

S potpisom pariškog brenda Alaïa, spomenute balerinke od prošlogodišnjeg lansiranja u prodaju ne prestaju intrigirati ljubiteljice mode, baš kao i njihova verzija u znaku svjetlucavih nitni.

Oba modela do sada su zaradila mnoštvo verzija, a s polica trgovina nestaju brzinom svjetlosti - sa svakom obnovom zaliha.

Ukrašene masivnim detaljem zlatne boje, hit balerinke brenda Alaïa ova dama sa zagrebačke špice uspješno je spojila s dizajnom torbe Andiamo Bottega Venete.

  • +8
Andiamo Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

S kultnim intrecciato tkanjem kože, po kojem je ova talijanska kuća poznata, ovaj model torbe odmah je prepoznatljiv kao njezino djelo. Krasi ga ukrasnu kopča s metalnim čvorovima, ručke na vrhu i odvojivi remen za nošenje preko tijela, a u prodaji je dostupan u mnoštvo boja i veličina.