DIVNA GRECE

Odvažila se: Samo 50 plus modna ikona može isfurati ovakav look

28.05.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Grece Ghanem, 50 plus modna ikona iz Kanade, jedna je od onih dama koje kao da su rođene s osjećajem za dobar stil

Sjedokosa modna ikona već nas je razmazila svojim cool stajlinzima te redovito dokazuje kako se odličan modni stil kako godine prolaze samo dodatno brusi, polira, nadograđuje...

Modna influencerica s nevjerojatnim osjećajem za modu, ponovno je izazvala pregršt komplimenata za svoj efektan modni izbor kakav bi se rijetko koja njezina vršnjakinja usudila nositi.

U chic svjetlucavoj kreaciji izgledala je poput neke filmske dive, a look je nadogradila chic natikačama na petu i sunčanim naočalama. Efektna haljina načinjena od lepršave ružičaste tkanine lijepo je istaknula besprijekornu figuru omiljene modne ikone koja iz dana u dan ima sve veći broj oduševljenih pratitelja koji obožavaju njezine modne eksperimente.

Kreativka libanonskih korijena koja će u prosincu proslaviti 60. rođendan uživa u modnim igrama, ovoga je puta nadmašila i samu sebe u fantastičnoj haljini s odvažnim detaljima koji jamče poglede, a riječ je o kreaciji brenda Oséree.

NIKAD LJEPŠA

Demi Moore plijeni ljepotom, ali i stilom; ovako dobre haljine dugo nismo vidjeli

Pogledaj galeriju

Visoki rasporak otkrio je njezine lijepo oblikovane noge, a zanimljiv otvor na boku definitivno nije detalj koji bi se svatko usudio nositi, ali to, naravno, ne vrijedi i za Grece.

Da je totalno pogodila i s ovim modnim izborom, potvrdili su i brojni komplimenti njezinih 1,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Inače, ova zaljubljenica u modu u jednoj ranijoj prigodi izjavila kako je modna sloboda za nju na prvom mjestu te se toga uvijek pridržava.

'Čvrsto vjerujem da bi žene trebale biti zapažene bez obzira na godine i imati slobodu odijevati se onako kako im se sviđa', rekla je jednom prigodom, što redovito dokazuje i svojim izdanjima.