ONA JE BOMBA

Olivia Wilde obožava trend 'golih' haljina: U kreaciji od čipke pokazala zategnutu figuru

11.09.2024 u 20:05

Bionic
Reading

Američki brend Michael Kors predstavio je novu kolekciju u sklopu njujorškog Tjedna mode, a događaj su iz prvog reda pratile brojne slavne dame među kojima je bila i glumica Olivia Wilde. Stigla je u izdanju koje ostavlja bez daha

Olivia Wilde predvodila je vojsku slavnih ljepotica koje su reviju pratile iz prvog reda. Sve poglede privukla je u crnoj haljini od čipke, a mnogi će se složiti da joj je ovo jedno od najseksi izdanja do sada.

Riskantna toaleta koja nije za svakoga

Prozirni materijal koji daje poseban seksi touch je otkrio da Wilde ispod haljine nosi samo gaćice visokog struka. Glumica i producentica svoje zavodljivo izdanje je upotpunila sa crnim slingback salonkama i crnom clutch torbicom s krokodilskim uzorkom, kao i sunčanim naočalama (kad je dolazila na reviju).

Recept za tiramisu s pistacijom - gotov za 30 minuta Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nabacila je i po nekoliko zlatnih narukvica, a kosu je stilizirala u blage valove. ne prestaje nizati upečatljive stajlinge vrijedne svake pohvale.

  • +2
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Divi se lakoći i jednostavnosti u modi

Glumica je ranije govorila o svom odjevnom stilu tijekom intervjua za W Magazine prošle godine. 'Odijevam se ovisno gdje sam. U LA-u recimo, nosim traperice i majicu svaki dan i noć. Svugdje drugdje, čini mi se da ulažem puno više truda. Ali općenito, vrlo sam jednostavna kada je u pitanju stil. Bez previše kompliciranja. Volim gola ramena i vrat, lepršave hlače. Divim se lakoći i jednostavnosti u modi. Izbjegavam biti izbirljiva', otkrila je tada.

hrabar izbor

U haljini koja ne trpi donje rublje Olivia Wilde bila je magnet za poglede

Pogledaj galeriju