elegantno izdanje

Omiljena boja princeze Kate: Ponovno oduševila kombinacijom u boji burgundije

20.04.2023 u 17:57

  • +2

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Britanska princeza pri povratku s uskršnjeg odmora odlučila se za elegantnu monokromnu kombinaciju: odjenula je plisiranu midi haljinu u boji burgundije, a tome je prilagodila i odabir cipela

Otkad se na božićnom koncertu u Westminsterskoj opatiji pojavila u kaput haljini boje burgundije, Kate Middleton čvrsto je odlučila da je to njezina boja sezone! Za prvi službeni angažman kraljevskog para od uskršnjih praznika koje su proveli sa svojom djecom elegantna Kate odlučila se za jednostavnu plisiranu haljinu u svojoj omiljenoj boji, a pristajala joj je sjajno!

Princeza od Walesa za današnje putovanje u Birmingham odabrala je elegantnu haljinu koja se sastoji od plisirane midi suknje i košulje dugih rukava. Haljina s potpisom Karen Millen obogaćena je pojasom koji naglašava elegantan struk i zlatnim gumbićima na rukavima.

Kao što je već uobičajeno, haljina je već rasprodana, no još je uvijek dostupna crna i zelena varijanta.

Haljinu je kombinirala uz cipele visokih potpetica u odgovarajućoj bordo boji, a opet je povjerenje dala omiljenom brendu Gianvito Rossi. Od nakita princeza je nosila omiljene Sezane 'Dina' zlatne naušnice ukrašene dragim kamenjem od 100 funti i zlatnom ogrlicom Danielle Draper od 825 funti.

Prilikom posjete indijskom restoranu Kate je otkrila i detalj iz njihovog kraljevskog doma - elegantna princeza voli tekilu, a rado kuha i libanonsku hranu.

Kate Middleton pravo je oličenje poslovne elegancije, a njezine modne kombinacije nepresušno su vrelo inspiracije ženama diljem svijeta.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia