IKONA STILA

Ona je dokaz da će se ovakve hlače još dugo nositi

03.03.2017 u 12:11

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Posljednju kolekciju dizajnerice Claire Waight Keller za modnu kuću Chloe nije željela propustiti ni modna stilistica Olivia Palermo

I dok modna industrija pokušava oživjeti modnu eru 80-ih,  Olivia Palermo dokazala je da odjevni predmeti inpirirani 70-ima još uvijek djeluju besprijekorno elegantno.

Na reviji Chloe, Olivia se pojavila u mornarskoplavim hlačama s dodatkom zlatnih gumbi na bokovima i sportskim detaljem žutih pruga na bočnoj strani nogavica.

U kombinaciji s parom štikli, detalj pruga uz druži kroj nogavica uspio je dodatno istaknuti dužinu nogu. Ova hlače inspirirane 70-ima djelo su britanskog brenda Joseph, a njima je pridružila vestu nalik ponču identične nijanse, ispod koje je nosila bijelu košulju. 

Da modna priča 70-ih ne završi na odabiru hlača, Olivia je oko vrata nabacila uski šal zagasitog cvjetnog uzorka i odabrala retro sunčane naočale s potpisom brenda Salvatore Ferragamo.

Spomenute hlače britanskog brenda, Olivia je već imala priliku nositi početkom prošle godine na tadašnjem izdanju pariškog tjedna mode, gdje je prisustvovala reviji dizajnera Elieja Saaba

Pariški tjedan mode za Oliviju Palermo pokazao se idealnom prilikom da pokaže i neke druge stajlinge osim onih kojima dominiraju kožne hlače kojima je vjerna godinama.

Hlače s prugicama na bočnim stranama nogavica koje djeluju kao ušminkana verzija trenirke, već nekoliko sezona smatraju se velikim trendom, a njima ne može odoljeti ni američka ikona stila.

Objavu dijeli ruth (@ruth4me)