SYDNEY SWEENEY

Ona je holivudska plavuša o kojoj svi sad govore, a ovako nosi najpoželjniji kaput na modnoj sceni

27.02.2024 u 14:38

  • +2

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon izdanja u vatreno crvenoj haljini na dodjeli nagrada People's Choice, nova omiljena plavuša u Hollywoodu osvanula je zakopčana do grla na ulicama New Yorka

Poput kolegica Scarlett Johansson i Jennifer Lawrence na vrhuncu slave, glumica Sydney Sweeney postala je novom holivudskom plavušom u vatreno crvenoj haljini na crvenom tepihu.

Njezino izdanje u duboko dekoltiranoj haljini brenda Mônot na novoj dodjeli nagrada People's Choice 'užarilo' je internet, a na ulicama New Yorka ovih dana servirala je dnevno izdanje vrijedno pozornosti.

  • +4
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: CRASH / ZUMA PRESS / AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Poput brojnih ljubiteljica mode ni zvijezda hit serija HBO-a nije odoljela čarima smeđe boje. Nju je u dnevnoj varijanti istaknula dugim kožnim kaputom s karakteristikama balonera, za kakvim posljednjih mjeseci nerijetko posežu slavne trendseterice.

Ispod njega isticala se kombinacija svijetlo smeđe dolčevite i kratkih vunenih hlačica, da bi cjelokupno izdanje finiširala čizmama do koljena, nešto tamnije nijanse smeđe u odnosu na odabrani kaput.

Nakon uloga u hit serijama HBO-a, 'Euforiji' i prvoj sezoni 'Bijelog lotosa', 26-godišnja Sydney Sweeney uspješno je zakoračila u filmski svijet.

Krajem prošle godine odradila je promo turneju romantične komediju 'Anyone But You', a s kolegicom Dakotom Johnson posljednjih tjedana marljivo promovira 'Madame Web', novi film iz Marvelove radionice.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia