PRELIJEPA BRINETA

Ona zna kako se zavodi

18.02.2014 u 15:29

Anita Dujić Veljača

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zlatarna Celje

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica pozirala je u vrlo zavodničkom izdanju za kolekciju nakita kojim je upotpunila svoj istančan stil i osjećaj za lijepo

Poznatom modelu i modnoj blogerici Aniti Dujić Veljača nije bilo nimalo lako među brojnim kolekcijama Zlatarne Celje odabrati kombinacije kojima će naglasiti svoj zapaženi stil. No unikatan nakit i bezvremenski dizajn Aniti su bili inspiracija za odabir pet kolekcija koje preporučuje za dnevne i večernje prilike ove sezone.

'Nakit volim nositi u svim prigodama. On daje osobnost i završni pečat svakoj odjevnoj kombinaciji. Uživala sam u biranju i kombiniranju što se i vidi na fotografijama sa snimanja. Htjela bih naglasiti i da su posljednjih nekoliko sezona u trendu decentni i jednostavni komadi koje i sama najradije biram, a žuto zlato se opet vraća u modu', izjavila je nakon ekskluzivnog snimanja Anita Dujić Veljača.


U potrazi za klasičnim i damskim nakitom, Anita je odabrala zlatnu narukvicu bezvremenskog dizajna te zlatni prsten upotpunjen dimnim kamenom. Ova je kombinacija naglasila njenu ženstvenost i senzualnost, ali i poznavanje trendova koji ove sezone diktiraju povratak žutog zlata.