ŠARM NEODOLJIVIH Kvadratića

One su najbolji dokaz da je karirani uzorak definitivno hit jeseni

11.09.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Karirani uzorak svake se jeseni i zime vraća na gradske ulice, a slavne trendseterice kao da ga se nikako ne mogu zasititi

Modne ovisnice se ovoga proljeća i ljeta nisu skidale iz opravica s uzorkom sitnih kvadrata, tzv. gingham ili vichy, a sad su se ponovno zaljubile u klasični karirani uzorak.

  • +19
Gigi Hadid, Katie Holmes i Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zaručnica glazbenika Justina Biebera, manekenska zvijezda Hailey Baldwin u šetnju se uputila u kombinaciji kariranog sakoa i hlača, upotpunivši ih kratkim topom i neobičnim štiklama.

Njezina prijateljica i kolegica s modnih pista Gigi Hadid također nije odoljela šarmantnim kvadratićima pa se na modnu reviju uputila u casual izdanju odjenuvši košulju prepoznatljivog Burberryjeva uzorka, a karirani uzorak osvojio je i lijepu modnu blogericu Oliviju Palermo, koja ga je kombinirala s ljubičastom jaknicom.

  • +3
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cool dezen koji je uvijek moderan osvojio je i glumicu Katie Holmes te je se ovih dana moglo vidjeti u zanimljivom crvenom kišnom ogrtaču kariranog uzorka.

Ovu ležernu kombinaciju upotpunila je običnom T-shirt majicom, trapericama, bijelim Adidasovim tenisicama i bež torbom.

Da je unazad nekoliko sezona karirani uzorak veliki hit, potvrdili su nedavno i iz popularne web trgovine Net-a-Porter.

'Tradicionalni karirani uzorak bio je na samom vrhu proteklih nekoliko sezona, a neki od naših brendova eksperimentirali su bojama kako bi žene imale razloga kupiti nešto novo. Sve u svemu, radi se o trendu koji je vrlo snažan - od prošle godine povećali smo kategoriju s kariranim artiklima za 20 posto', izjavila je za WhoWhatWear Lisa Aiken, modna direktorica popularne web trgovine Net-a-Porter.