NOVA ŠANSA BRAKU

Oni ponovno žive zajedno

01.10.2013 u 08:20

Bionic
Reading

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones ponovno žive zajedno i pokušavaju riješiti razdor koji je doveo do njihovog razdvajanja

Slavni glumci, roditelji dvoje djece, Dylana i Carys, razišli su se u kolovozu nakon 13 godina braka, no trude se pomiriti. 69-godišnji Michael viđen je kako se vratio u njihov dom u Bedfordu, New York, piše MailOnline.


Izvori tvrde da se potez dogodio nakon što je oskarovac nagovorio svoju 44-godišnju suprugu da svom braku daju novu priliku. 'Michael je zamolio Catherine da braku daju još jednu priliku i ona je pristala', rekao je izvor za The Sun.

'Nisu to napravili samo zbog djece. Kad su dobri, oni su nevjerojatni zajedno i lako rješavaju probleme u svojoj kući. To je dobra vijest, a Catherine je na vrhu svijeta.'

Glumica je izgledala u sjajnoj formi kad je prisustvovala gala večeri baletne zaklade u New Yorku na kojoj je nosila haljinu s potpisom Dennis Basso - i vjenčani prsten.

Catherine i Michael objavili su u kolovozu kako se razdvajaju na neko vrijeme ne bi li razmislili o svom braku. Prije te najave nisu viđani zajedno u javnosti od 22. travnja.

Nedavno je par proslavio svoj zajednički rođendan - 25. rujna - u popularnom američkom lancu restorana Outback Steakhouse.