VATRENA LATINA

Opet upropastila stajling: Zanosna Sofia Vergara ne odustaje od očajnih štikli

15.05.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Lijepa Sofia Vergara koja je TV gledateljima najpoznatija po ulozi temperamentne Glorie Pritchett u 'Modernoj obitelji' pojavila se na predstavljanju završne sezone ove nagrađivane serije

Zanosna Sofia Vergara koja je već sedam godina za redom najplaćenija TV glumica, privlači poglede svojom besprijekornom figurom i savršenim crtama lica.

Atraktivna 46-godišnja glumica rođena u Kolumbiji voli odvažne kombinacije koje laskaju njezinoj besprijekornoj figuri pa je i za ovu prigodu bila u izazovnom izdanju koje je malo koga ostavilo ravnodušnim.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica bila je kraljica crvenog tepiha na predstavljaju 11. sezone sezone 'Moderne obitelji', serije koja je od 2009. otkad se počela prikazivati, stekla ogromnu vojsku obožavatelja.

Bujna brineta kročila je na crveni tepih u zavodljivoj kombinaciji koju je, po tko zna koji put, upropastila lošim odabirom cipela. U lepršavoj žutoj haljini cvjetnog uzorka s vrtoglavim dekolteom asimetričnog kroja i platformama sandala koje su već neko vrijeme nepoželjne među zaljubljenicama u modu, Vergara je pozirala s kolegama iz hit serije.

  • +22
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosa stilizirana u velike uvojke i odličan make up upotpunili su ovaj seksi stajling omiljene glumice.

Sofia je veselo pozirala s kolegama iz serije koja će se nakon 10 godina prestati snimati. Kako je najavljeno 11. sezona serije bit će emitirana u televizijskoj sezoni 2019./2020.

  • +10
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: N.N,

'U završnoj sezoni jedne od najznačajnijih i najpoznatijih humorističnih serija u povijesti televizije bit će još važnih događaja koje niti jedan obožavatelj serije ne želi propustiti ', rekla je predsjednica ABC Entertainmenta Karey Burke.

Serija 'Moderna obitelj' je najveći hit studija 20th Century Fox Television, ostvarivši televizijski rekord s osvojenih pet Emmyja za najbolju komičnu seriju.

Trenutačno je najdugovječnija humoristična serija ABC-a, a u svojoj 10. sezoni rangirana je na četvrtom mjestu najboljih televizijskih komedija. Serija je osvojila i Zlatni globus, četiri nagrade SAG za najbolju komediju i brojne druge nagrade.