NASLJEDNICA SUPERMODELA

Osvaja stilom i ljepotom: Kći Claudije Schiffer izazvala senzaciju na modnoj reviji

05.06.2024 u 14:37

  • +2

Clementine Poppy De Vere Drummond

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW MILLIGAN / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kćeri najpoznatijih njemačkih top modela polako izlaze iz njihove sjene. Nakon što je značajan proboj u svijetu modelinga doživjela nasljednica Heidi Klum, stigao je red na 19- godišnju Clementine Poppy, kćer legendarne Claudije Schiffer

Muza najvećih dizajnerskih imena, njemačka ljepotica Claudia Schiffer, pozirala je za više od 700 naslovnica časopisa i nastupala na najprestižnijim modnim revijama. Nakon velike karijere u modnoj industriji, potaknute titulom supermodela 90-ih, Schiffer danas živi daleko od svjetla reflektora.

Claudijina kći, 19- godišnja Clementine Poppy Vaughn, odlučila je krenuti njezinim stopama pa je s navršenih 17 godina ostvarila prvi angažman u ulozi modela.

Još 2006. godine poznata njemačka ljepotica izjavila kako bi htjela da se njezina starija kćer okuša u ulozi modela. Tada je za modnu bibliju Vogue izjavila kako bi voljela zastupati svoju kćer ako se odluči baviti manekenstvom, kao što je slučaj s Claudijinom kolegicom Cindy Crawford i njezinom 22- godišnjom kćeri, Kaiom Gerber.

Urođeni osjećaj za stil prenijela je na svoju kćer, plod ljubavi s britanskim filmskim producentom Matthewom Vaughnom, što je do posebnog izražaja došlo 3. lipnja kada se, u odsustvu slavnih roditelja, pojavila na reviji modne kuće Dior u Škotskoj.

Clementine Vaughn pojavila se uz Anyu Taylor-Joy, Jennifer Lawrence, Camille Cottin, Laetitiu Castu i Lily Collins, da spomenemo samo neke.

Kći njemačkog supermodela , koja djeluje daleko od kamera, zauzela je sjedalo u prvom redu kako bi otkrila Diorovu cruise kolekciju za 2025. godinu po zamisli dizajnerice Marie Grazie Chiuri.

Plava kosa, azurno plave oči, za tu je priliku 19-godišnja nasljednica Claudije odabrala crni kožni baloner koji je nosila kao haljinu. Komad dostojan maminog ormara iz 90-ih koji i danas fascinira.