NAJAM 300.000 EURA

Otkrivena spektakularna lokacija vjenčanja godine

16.05.2014 u 19:20

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West vjenčat će se iduće subote, ali ne, kako se pisalo, u Francuskoj, već u Firenci, u tvrđavi Forte Belvedere sagrađenoj 1590. godine

Lokaciju je otkrio Kanyeov prijatelj, talijanski modni dizajner Ermanno Scervino, a razlog zbog kojeg će vjenčanje biti u Firenci je činjenica da je njihova kćerkica North West upravo tamo začeta.

Firentinske gradske vlasti potvrdile su kako je par unajmio tvrđavu za 300.000 eura, piše dailymail.co.uk koji je objavio i niz fotografija spektakularne tvrđave.


Tvrđava je sagrađena za vladavine obitelji Medici, kako bi branila grad i vladavinu te obitelji. Inače tvrđava ima nesretnu povijest. Naime, sa zidina je u smrt palo dvoje ljudi, 2006. i 2008. godine. Tvrđava je bila zatvorena, a vlasti su je tek prošle godine otvorile za javnost.

Kim i Kanye Firencu su posjetili u tajnosti, a Kanye se jako trudio da baš tu organiziraju vjenčanje. Na najiščekivanijem vjenčanju bit će tisuću ljudi, a mladenka Kim zavjete će treći put izreći pred protestantskim svećenikom.