OKUPANE SUNCEM

Ova boja kose bit će najveći ljetni hit

07.06.2016 u 13:25

Slavne dame s novom bojom kose

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Slavne dame u posljednje vrijeme sve se više odlučuju za drastične i nešto suptilnije promjene po pitanju boje kose. Zvijezde poput Eve Longorie, Victorie Beckham ili Amal Clooney tako su nedavno prezentirale smeđu verziju frizura okupanih svijetlim pramenovima

Osim što ih veže veliko prijateljstvo, glumica Eva Longoria i dizajnerica Victoria Beckham, ako je suditi prema nedavnim pojavljivanjima, dijele i ukus po pitanju boje kose.

Nakon velikog vjenčanja, prve dane ulaska u bračnu luku Eva Longoria iskoristila je za makeover u znaku nove boje kose. Svoju standardnu smeđu kosu sada je za par nijansi posvijetlila, čime je postignut prirodan izgled i efekt kose posvijetljene od sunca.

Evina vjenčana kuma i slavna dizajnerica Victoriji Beckham dolazak ljetne sezone također je odlučila započeti novim izgledom, ošišavši dugu kosu na popularnu lob frizuru koju je dodatno istaknula svjetlijim pramenovima nalik Evi Longoriji.

Odvjetnica libanonskog podrijetla i odabranica Georgea Clooneyja svoju prirodno crnu kosu odlučila je ofarbati u smeđe s dodatkom svjetlijih pramenova. Novu boju kose Amal Clooney premijerno je predstavila na ovogodišnjem izdanju glamuroznog Cannes festivala, a osvježenje po pitanju boje kose pokazalo se punim pogotkom.

Trendu obogaćivanja smeđe boje kose s nekoliko, za nijansu svjetlijih, pramenova nedavno se priklonila i pjevačica Selena Gomez. Svoju dugu tamnosmeđu kosu, Selena je dodatno obogatila, a u posljenje vrijeme često se može uočiti s nemarno valovitom frizurom koja dodatno naglašava ljetnu vibru postignutu svijetlim pramenovima.

Spomenuti trend u boji kose posebno je zaintrigirao slavne dame koje u ljetnu sezone ulaze spremnije nego ikad.