MAŠTOVITI UDVARAČI

Ova četiri horoskopska znaka oborit će vas s nogu već pri prvom susretu

23.06.2019 u 16:03

Bionic
Reading

Niste ljubiteljica stereotipnih uleta i nemaštovitih udvarača? U tom bi vas slučaju pripadnici ova četiri znaka mogli oboriti s nogu već pri prvom susretu. Ako ne šarmom, onda duhovitim pristupom

Ovan - ravno u glavu

Snimio vas je prije nego vi njega jer njegovom oku ne promiče nikakva zgodna (ženska) prilika. Prilazi samouvjereno, ali opušteno te bez problema započinje razgovor začinjen duhovitim komentarima. Pritom netremice gleda u oči jer je već dobro promotrio vaše tjelesne atribute. Nemojte se iznenaditi ako vas usred razgovora o nekoj desetoj temi izravno upita hoćete li hodati s njim ili u pola riječi prekine strasnim poljupcem.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci - faktor iznenađenja

Djeluje kao da ga zanima samo razgovor s vama, no ništa nije dalje od istine. Začinit će ga domišljatim upadicama kojima će vas pokušati osvojiti, iako mnoge od njih neće biti baš najpristojnije. Nalazite li se u većem društvu, predložit će vam da odete nekamo pod izlikom da postaje dosadno. Očekujte neočekivano jer u sljedećem biste se trenutku mogli s njim naći u klinču na osamljenom mjestu ili opsceno plesati na podiju nekog kluba.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac - bez dlake na jeziku

Zaigran i uvijek spreman za pustolovinu, predložit će vam nešto što podiže razinu adrenalina. Ni posjet zabavnom parku nije isključen. Budući da ne vidi razloga za okolišanje, sipat će nedvosmislene izjave iz rukava. U stanju vas je u potpuno nezgodnoj situaciji pitati jeste li za seks. Prihvatit će vašu odbijenicu sa smiješkom i bez ljutnje. Ako niste ranije, u tom biste trenutku mogli pokleknuti i promijeniti mišljenje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak - dojam zavarava

Pokazat će se ugodnim, zanimljivim sugovornikom i iznenaditi vas širokim vidicima i znanjem. U jednom će vam trenu recitirati stihove, u drugom objašnjavati pojmove iz kvantne fizike, a onda zaplesati uz taktove pjesme nezavisne produkcije. Divit će se svemu što vas čini osobitom i kad već pomislite da nije tip koji vas pokušava obrlatiti, primijetit ćete da se nalazite u njegovu zagrljaju.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia