EMILY RATAJKOWSKI

Ova zavodljiva brineta zna kako biti u središtu pozornosti

03.03.2017 u 20:48

Bionic
Reading

Model i glumica Emily Ratajkowski, ljubimica je modnog svijeta i 'it' djevojka čiji stil kopiraju mnoge zaljubljenice u modu

Ova zgodna brineta, poznata po svom istančanom modnom ukusu, nije propustila pariški tjedan mode kako bi pronašla inspiraciju za svoje cool stajlinge.

Emily Ratajkowski u šetnji Parizom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emily je sve ostavila bez daha u odličnoj dnevnoj kombinaciji pokazavši tijelo iz snova.

Tamnokosa ljepotica koja se proslavila u spotu 'Blurred Lines', a prvu ulogu ostvarila je u hvaljenom filmu redatelja Davida Finchera 'Nestala', u kojem je glumila ljubavnicu Bena Afflecka, prošetala se ulicama Pariza u trendi ogrtaču od satena, jeans trapezicama koje su naglasile njezine kilometarske noge i uskoj majici s printom 'Feminist AF' dizajnera Jonathan Simkhaija. Stajling je zaokružila crnim sandalama i ponovno vrlo modernim modnim detaljem - okruglim naušnicama.

Svestrana Emily koja svoje fanove uveseljava i redovitim objavama na društvenim mrežama, za sebe kaže kako ne robuje modi.

'Lijepo je izgledati seksi, ali mi je isto tako bitna udobnost. Volim vidjeti muške komade odjeće na sebi i njima se često poigravam', otkrila je u jednom ranijem intervjuu ova ljepotica.