GRECE GHANEM

Ovaj odvažan uzorak zrelije dame zaobilaze, no 50 plus ikona zna kako ga nositi

13.06.2024 u 16:24

Bionic
Reading

Grece Ghanem, jedna od najomiljenijih pedeset plus modnih ikona ne prestaje inspirirati zaljubljenice u modu svojim upečatljivim stajlinzima koji uvijek prkose uvriježenim pravilima

Za sjedokosu Kanađanku rođenu u Libanonu moda je igra u kojoj ona uživa punim srcem, a da je ona tu prava majstorica, redovito potvrđuje i na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja.

Grece nosi sve ono što mnoge njezine vršnjakinje izbjegavaju od upečatljivih uzoraka, otkačenih krojeva, vedrih boja...

Premda će ove godine modna zaljubljenica proslaviti okrugli 60. rođendan, svoj stil, kako je i sama objasnila u ranijem intervjuu, nije puno mijenjala tijekom godina, a ni ovoga puta nisu izostale brojne pohvale oduševljenih fanova njezinog razigranog modnog stila.

NICKY HILTON Rothschild

Udobne i chic: Ni plavokosa bogatašica nije odoljela šarmu najpopularnije obuće

Pogledaj galeriju

Ako niste sigurni jesu li animal uzorci koji su se ove godine vratili na modnu scenu dobra opcija za 50 plus fashionistice, najnoviji Grecein stajling dokazuje kako jesu.

  • +10
Crne slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U divnoj haljini sitnog animal, preciznije gepardskog uzorka s potpisom prestižnog Diora, trendseterica sa srebrom u kosi izgledala je fantastično, a ovaj je chic stajling dodatno zaokružila najpoželjnijim cipelama na petu koji bilježi rastuću popularnost ove sezone - slingback modelima.

Svestrane i chic ovakve cipele spajaju najbolje od oba svijeta: udobnost i eleganciju te ne čudi kako ih mnoge poznate fashionistice obožavaju poput Hailey Bieber, Margot Robbie, Dakote Johnson, Nicky Hilton Rothschild...

Besprijekornu modnu kombinaciju Grece je dodatno nadogradila efektnim sunčanim naočalima, elegantnim kratkim bobom i chic nakitom, a vrlo brzo zaredali su se komplimenti oduševljenih pratitelja.