SVJEŽA I ODMORNA

Ovako Nikolina Pišek izgleda ujutro bez šminke

21.01.2013 u 09:15

Bionic
Reading

Iako smo je navikli gledati upicanjenu do zadnjeg detalja, s besprijekornom frizurom i šminkom, Nikolina Pišek iznenadila nas je objavivši jutarnju fotku bez trunke šminke

Lijepu voditeljicu Nikolinu Pišek gotovo je nemoguće vidjeti bez šminke, zato nas je ovih dana ugodno iznenadila kada nam je na svojoj društvenoj mreži poželjela dobro jutro, potpuno nenašminkana.

Nikolina u jutarnjem izdanju izgleda svježe, odmoreno i sretno. Iz komentara njezinih prijatelja moglo se zaključiti kako ih zanima samo tko je zaslužan za to te kraj koga se tog jutra probudila.

'Šećeru, lutkice, ljepotice...', samo su neki od komentara, dok su se mnoge žene pitale je li Nikolina zaista bez trunke šminke.

Ipak, neki su je komentari na račun izgleda pomalo naljutili. 'Zanimljivo kako nikom nije palo na pamet da sam povećala nos? Svijet je pun budala, dragi moji, a oni su najveći teret sebi samima', napisala je Nikolina.

I dok je većini žena iz javnog života nezamislivo objaviti ovakve fotke, zgodna Nikolina ponosno pokazuje svoj prirodni izgled.