OPET JE BILA GLAVNA

Ovako se haljinom naglašavaju savršene obline

25.06.2014 u 10:57

Bionic
Reading

Na prvom službenom prikazivanju filma 'Deliver Us From Evil' u New York Cityju, zatvorenom za širu javnost, glumica Olivia Munn izgledala je apsolutno fantastično u haljini koja odlično naglašava obline i ističe struk

Pencil haljina boje pijeska nabrana oko bokova i dekoltea te štikle u istoj boji odličan su odabir za lijepu crnokosu glumicu. Na premijeru je došla s dečkom Aaronom Rodgersom, a on se nedavno pohvalio time da je sretan u vezi.


Inače, film 'Deliver Us From Evil' snimljen je po istinitoj priči policajca Ralpha Sarchiea koji je istraživao niz stravičnih ubojstava u New Yorku. Kako bi se borio sa zlom, udružio je snage s nekonvencionalnim svećenikom, a nastao je horor, zbog kojeg je čak i glumica kupovala dodatne križeve i stavljala ih u kuću.

Priznala je i da je jednom povela prijatelja na set, a on je nakon snimanja u automobilu popio antidepresiv, nakon čega joj je rekao da je voli, ali da nikada neće pogledati film. Bit će zanimljivo vidjeti kako se zgodna Olivia snašla u hororcu koji će se početi prikazivati 2. srpnja, a do tada ćemo uživati u njezinim modnim kombinacijama.