vedre nijanse

Ove četiri boje dominirat će najboljim stajlinzima sezone

18.06.2024 u 06:16

Bionic
Reading

Nova sezona u fokus donosi i nove boje, a ovog ljeta osobito često ćemo viđati njihove nježne varijante, što je u skladu s minimalističkim i chic trendovima po pitanju kroja

U toplijim mjesecima ističu se vedrije i nježnije nijanse dok one tamne i zagasite padaju u drugi plan. Ove četiri upečatljive boje osvajaju Instagram i ulične stilove - posebno kao modni dodatak.

Četiri boje koje će ove godine biti in i četiri koje će biti out

I dok će četiri nježnije nijanse pogodne za kreiranje minimalističkih i chic stajlinga biti u fokusu, ove sezone pada interes za onim jarkim i upadljivim.

Nose se sve varijante bijele boje, a neonske nijanse su out

Čini se da je prigušen i minimalistički stil ključan u toplijem dijelu godine. Puderasti i nježni tonovi istaknuli su se na modnim pistama u kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. Modificirane varijacije bijele, kao što su ekru, prljavobijela ili svijetlosiva, bile su osobito u fokusu.

Sjajna stvar je to da se različite prljavobijele nijanse mogu kombinirati kako bi se stvorio total look koji savršeno pristaje uz upečatljive šarene dodatke. A sukladno tome, sve manje nosimo neonske boje.

Crvena je in, narančasta je out

Bogata nijansa crvene već je bila popularna 2023., a to se nije promijenilo ni u ovoj godini. Nije ni čudo, jer crvena se divno slaže s nježnijim bojama sezone, bilo kao istaknuti komad u obliku haljine ili kao šlag na torti u obliku cipela. Tako da će ova razigrana boja zasigurno ostati s nama i u ovoj modnoj sezoni i za sada će zamijeniti narančastu.

In je tamnozelena, a out je kričava zelena

Tamnozelena je doživjela veliki povratak u proljeće 2024. Unatoč tome što je tamna, idealno se slaže sa svijetlim odjevnim kombinacijama i bojama poput vanilije, puderaste ružičaste ili bijele. Ovu nijansu zelene obožavaju modni profesionalci, posebno u obliku hlača, pletenine i vanjske odjeće. Iako je svijetlozelena i dalje vrlo popularna, kričava varijanta je totalno out.

In je puderasta roza, out je fuksija

U 2024. ružičasta je veliki hit i to u obliku puderastih i pastelnih nijansi. Posebno u skladu s trendom krojenih modela, jako su popularna odijela u tom romantičnom tonu. Ali i nježne roza haljine, suknje i modni dodaci su must-have ovog proljeća i ljeta. Ova boja lako se kombinira s ostalima koje se nose ove sezone, a za razliku od nje, sve manje vidimo jarku nijansu fuksije.

  • +7
Odjeća u hit bojama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo