KATASTROFALNA KIM

Ovo je primjer kako se nikada ne biste trebali odjenuti

19.09.2016 u 21:47

  • +5

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kim Kardashian, baš kao i ostali članovi njezine obitelji, uživa biti u centru pažnje, a u posljednje vrijeme radi to bizarnim stilom odijevanja

Nosila je donje rublje bez majice, biciklističke tajice pa bizarne plastične prozirne čizme iznad koljena i nekoliko prozirnih krpica, od bodija do haljina, a sada je opet uspjela šokirati stylingom koji nikako ne bi smio biti uzor mladim djevojkama diljem svijeta.

Klan Kardashian na čelu s 35-godišnjom Kim izgradio je cijelo poslovno carstvo zahvaljujući reality showu koji se snima o njima već nekoliko godina. Zbog popularnosti je svaka od pet sestara itekako tražena i mogla bi prodati baš sve, a mnogim mladim djevojkama postale su i modni uzor.

Tonight

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Kim Kadashian se pak u posljednje vrijeme hvali novostečenom linijom nakon drugog porođaja. Dijetom, uz svakodnevno vježbanje, skinula je više od 30 kilograma, ali od tada se odijeva sa sve manje ukusa. Američki mediji pišu kako je 35-godišnja Kim svoj stil potpuno prepustila suprugu, glazbeniku Kanyeu Westu, koji nije postigao veći uspjeh svojim modnim kolekcijama, no ona želi dokazati suprotno.

Nakon nekoliko vrlo neobičnih stylinga njezin posljednji outfit s prozirnom haljinom i bodijem koji izgleda kao izazovno donje rublje vrh je neukusa koji je pokazala. Zajedno sa suprugom, Kim je bila Miamiju, u kojem je on održao koncert, a svojim stilom izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Dok se većina odraslih slaže da Kim pretjeruje, mlade su djevojke oduševljene njezinom novom vitkom linijom i rado bi bile poput nje. Ipak na Kiminom Instagramu među mnogobrojnim komentarima stoji i jedna suvisla poruka koja dobro opisuje njezine posljednje stylinge. Tako u jednom postu stoji da se na ovaj način uzalud muči s odijevanjem bilo kakvih haljina i neka se jednostavno prošeće u kupaćem kostimu.